Hirdetés

Ez lehet a God of War Ragnarök gyűjtői kiadásaiban

|

Ha tényleg ennyire menők lesznek a God of War Ragnarök különleges kiadásai, akkor nem árt már most spórolni rájuk.

Hirdetés

Bár sokan tartanak attól, hogy esetleg végül csak jövőre fog csúszni a God of War Ragnarök, Cory Barlog megígérte, hogy erről szó sincs, 2022-ban biztosan megjelenik a játék, viszont még egy kis türelmet kért. Korábban arról lehetett hallani, hogy a Sony még júniusban tart egy új State of Playt, amit kifejezetten a következő God of War játéknak szentel, de ez végül nem így lett. Ugyanakkor elvileg a megjelenési dátum már kiszivárgott, ez Jason Schreier szerint idén novemberben lesz esedékes.

Most újabb szivárgás érkezett, ezúttal Tom Henderson szolgált új infókkal, egészen pontosan a játék gyűjtői kiadásai kapcsán mesélt érdekességeket.

Hirdetés

Ha igaznak bizonyulnak Henderson értesülései, akkor két gyűjtői kiadást kapunk, ezek neve Collectors Edition és Jotnar Edition lesz. Mindkettő dobozában helyet kap majd egy 1:1-es méretarányú, teljesen élethű Mjolnir pöröly, Thor legendás fegyvere - még inkább egyértelművé vált tehát, hogy a mennydörgések istene fontos szerephez jut a folytatásban. Thor kalapácsát egyébként az előző God of War legvégén már láthattuk egyszer:

A Collectors Edition ezen felül tartalmazni fogja még a játék térképét, pár kitűzőt, illetve egyéb extrákat is. A hivatalos bejelentésig persze mindezeket ajánlott pletyka szinten kezelni, de ha tényleg igazak a fenti megállapítások, akkor mi biztosan el fogunk csapni egy gyűjtői kiadásra. Mindig jól jön a háztartásban egy új kalapács. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)