Hirdetés

Ez lehet a Halo Infinite második kampányának a címe

|

Egyértelműen Master Chief legújabb kalandjához kapcsolódnak a Microsoft által bejegyeztetett védjegyek

Hirdetés

Még mielőtt elrajtolt volna a Halo Infinite kampánya (kevéssel lemaradva az ingyenesen játszható multiplayer mögött), a Microsoft bejegyeztette a Halo: The Endless és a The Endless védjegyeket. Erős a gyanúnk, hogy ezek nem egy különálló Halo játékot takarnak, hanem a live service-es lövölde jövőbeli tartalmaival függenek össze.

Mint ismeretes, a 343 Industries még évekig tervezi bővíteni a Halo Infinite-et, és nemcsak a többjátékos részét, hanem az open worlddel kacérkodó kampányt is. Természetesen nem zárhatjuk ki, hogy már készül az Infinite utódja, ám sokkal valószínűbb, hogy a Halo: The Endless a most megkezdett történet második felvonása lesz a játékon belül.

A továbbiakban spoileresek leszünk, ezért csak akkor folytassátok az olvasást, ha már végigjátszottátok a kampányt, vagy nem bánjátok, ha megismeritek a sztori egyes részleteit.

Hirdetés

A történet folyamán több alkalommal is hivatkozik a Forerunnerek által bebörtönzött 'The Endless' népre az egyik antagonista, a Harbinger, aki arra törekszik, hogy ismét kiszabadítsa őket.

A Halopedia bejegyzése szerint a Forerunnerek azért ítélték veszélyesnek a Xalalyn népet, mert simán átvészelték a Halo gyűrűk aktiválását, holott a fegyverrendszer célja az volt, hogy elpusztítson minden értelmes létformát, és így vessen gátat a parazita életmódot folytató Flood terjeszkedésének.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Miután lepörgött a stáblista, felbukkan egy előzetesen halottnak hitt szereplő, hogy befejezze, amit a Harbinger elkezdett, és ezzel megágyazzon a sztori folytatásának. Eddig is joggal feltételezhettük, hogy Master Chiefnek legközelebb ezzel a titokzatos fajjal gyűlik meg a baja, ám a frissen lefoglalt védjegyek miatt most már akár készpénznek is vehetjük.

És az is örömteli, hogy a jelek szerint méltó ellenfelére akadt a legendás spartan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)