Hirdetés

Ez lehet a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma

|

Úgy tűnik, valóban megjelenik 2022-ben a Harry Potter univerzumában játszódó Hogwarts Legacy.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy azon kevés játék egyike, amelyek bár 2022-ben jelennek meg, még nem kaptak konkrét megjelenési dátumot. Lassan kezdetét veszi az őszi szezon, telnek a helyek, és van jelentősége annak, hogy mit mikor adnak ki - például az, hogy a Skull & Bones egy nappal a God of War: Ragnarök előtt érkezik, nem jó jel, emiatt sem jósolunk fényes startot a Ubisoft kalózos játékának.

Az Avalanche alkotása viszont jobb esélyekkel indul, hatalmas az iránta mutatott érdeklődés, és ha jól következtetünk, nem fogják a szezon közepébe bedobni.

Hirdetés

Az Amazon weboldalán néhány hete megjelent a The Art and Making of Hogwarts Legacy nevű, a játékhoz kapcsolódó könyv adatlapja, eleinte szeptemberi megjelenési dátummal. Ezt lecserélték placeholderre, most azonban felbukkant a 2022. december 6-ai dátum. 

Két dolog miatt érdekes ez: egyrészt ez kedd, és idén a Warner Bros. minden játéka kedden érkezett vagy érkezik, másrészt pedig a Gotham Knightshoz is készül hasonló könyv, és az éppen azon a napon válik elérhetővé, amikor a játék is: október 25-én.

A könyvet feltehetően a játék megjelenése előtt a spoilerek elkerülése, utána pedig a hype lecsengése miatt nem fogják kiadni, úgyhogy minden jel arra mutat, hogy ezt a dátumot érdemes feljegyeznünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Címkék: #hogwarts legacy
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)