Hirdetés

Ez lehet a következő PlayStation-exkluzív, ami PC-re is megjelenik

|

A Steam adatbázisa árulkodott idő előtt arról, mit portol át legközelebb a Sony valamely csapata.

Hirdetés

Épp a napokban dicsekedett el a Sony azzal, milyen kelendőek a PC-re is kiadott játékai a platformon, és látva, mennyi olyan stúdiót vásárolt fel a közelmúltban, ami kimondottan a portolással foglalkozik, feltehetően évekig jönnek még PlayStation-exkluzívok átiratai. Számítunk a Ghost of Tsushimára és a The Last of Us-ra is (majd ha jön a remake, amit 2022 végére várunk), illetve ha igazak a pletykák és eddigi szivárgások, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection júniusban érkezhet meg a Steamre és az Epic Games Store-ba.

Most már azt is sejthetjük, mi lesz a következő lépés.

Hirdetés

A SteamDB-n felbukkant a Housemarque BAFTA-nyertes, egyébként is kiváló játéka, a Returnal adatlapja, pontosabban egy Oregon nevű alkalmazásé, rajta utalásokkal a Tower of Sisyphus DLC-re, a főszereplő Selene Helios nevű hajójára, és az Atropos bolygóra, ami az események helyszínéül szolgál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

További információk még nem ismertek, azt sem tudni, mikor jelenhet meg, vagy beelőzi-e bármi más majd. Várunk, hátha a Sony is készül valamiféle bemutatóval a következő néhány hétre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)