Hirdetés

Ez lehet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenési dátuma?

|

Lehetséges, hogy az ősz kellős közepén fog befutni a kilenc Star Wars-film cselekményét felölelő kaland.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel rengetegen várják már a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenését, ugyanis elképesztően sok népszerű karakter kockásított változatával találkozhatunk majd a TT Games alkotásában. Hivatalosan még továbbra sem lett megerősítve a megjelenés napja, de nemrég történt egy érdekes dolog.

Hirdetés

Felkerült a Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára egy videó, amiben az szerepelt, hogy a játék ősszel, egészen pontosan október 20-án debütál majd. Ám időközben valamilyen okból kifolyólag eltűnt a videó, így ezt egyelőre nem igazán tekinthetjük hivatalos bejelentésnek. Nem tudjuk, miért lett törölve az anyag, de elképzelhető, hogy valaki véletlenül túl hamar tette közzé azt, viszont akár az is lehet, hogy a benne szereplő dátum hibás volt, és majd valamikor később érkezhet a javított verzió.

Mindenesetre továbbra is kíváncsian várjuk, hogy végre hivatalosan is ki legyen tűzve a nagy nap. Ti megvásároljatok majd a TT Games alkotását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)