Hirdetés

Ez lehet a Rainbow Six: Extraction megjelenési dátuma

|

A Ubisoft pontos dátummal frissített egy nyáron megjelent bejegyzést az oldalán.

Hirdetés

Jövőre ki sem látunk majd a Tom Clancy's játékokból, ugyanakkor reméljük, a mennyiséghez minőség is társul. Érkezik ugyanis a vadonatúj XDefiant, a bejáratott sorozatokon alapuló, de free-to-play The Division: Heartland és Ghost Recon Frontline (aminek bétatesztjét határozatlan időre elhalasztották), illetve januárra ígérte a kiadó a Rainbow Six: Extractiont, ami valaha a Quarantine alcímet viselte, de a járvány miatt megváltoztatták.

Hirdetés

Ez utóbbinak eddig nem volt pontos megjelenési dátuma, viszont a VGC kiszúrta, hogy egy júniusban kiadott poszt címében - a korábbiakkal ellentétben - már január 20. szerepel. A forrás kétségkívül hivatalos, de a megjelenési dátumokat általában nagyobb felhajtással szokták bejelenteni, úgyhogy amíg a közösségi platformokon meg nem jelenik egy ezt megerősítő poszt, kezeljük nem véglegesként.

A Rainbow Six Extraction egy kooperatív játék lesz, amiben mindenféle ocsmányságokat gyűrhetünk le a Rainbow Six: Siege-ből megismert karaktereket irányítva. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)