Hirdetés

Ez lehet a Rainbow Six Quarantine új címe

|

A pandémia miatt már nem cseng annyira jól a "karantént" szó, ezért elvileg a Ubisoft a változtatás mellett döntött. Mondjuk így sem lett sokkal bizalomgerjesztőbb az új Rainbow Six alcíme.

Hirdetés

Nagyjából egy hete már írtunk arról, hogy a Ubisoft lehet, megváltoztatja a Rainbow Six Quarantine címét. Akkor ezt egy befektetői kérdezz-felelek beszélgetésén vetették fel a részvényesek. Teljesen világos, mi a gondjuk az eredeti címmel: miután a koronavírusjárvány letarolta az egész bolygót, és hosszú hónapokra mindenki karanténba került saját otthonában, nem annyira jó dolog egy játék címével is erre emlékeztetni az embereket.

A Ubisoftot irányító Yves Guillemot az említett kérdésre válaszul akkor még csak ennyit felelt, hogy a Ubisoft elgondolkodik a cserén, de a legújabb szivárgások alapján úgy tűnik, hogy a franciák is indokoltnak tartották a névváltást, sőt már meg is találták a játék új címét.

Hirdetés

A Rainbow Six Quarantine tehát a híresztelések szerint Rainbow Six Parasite címmel kerül majd fel a boltok polcaira (elméletileg valamikor 2021 folyamán). A címváltásról az MP1st szolgáltatta az infókat, illetve az alábbi kép is kikerült, amit elvileg egy PlayStation Network-ös patchből sikerült kitúrniuk az adatbányászoknak. 

Már önmagában az is eléggé izgalmas, hogy egy 1.01-es verziószámú frissítésről van szó, tehát a játék gyakorlatilag kész van - legalábbis erre enged következetni a frissítés besorolása. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy a hivatalos bejelentésig még bármi változhat, tehát egyáltalán nem biztos, hogy véglegesen megmarad a Ubisoft a Parasite alcímnél. Az új logót is tartalmazó, fentebb említett képet mindenesetre itt megnézhetitek:

Persze a mémgyárosok is azonnal belindultak, és nem bírták kihagyni azt az eléggé kézenfekvő poént, hogy összekapcsolják a Ubisoft  új játékát Pong Dzsunho 2019-es filmjével, a négy Oscar-díjat elnyert Parasite-tal, avagy Élősködőkkel. 

Ezt sikerült ennek kapcsán összehozniuk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)