Hirdetés

Ez lehet a Sony következő PlayStation-exkluzív játéka, ami PC-re is megjelenik

|

Úgy tűnik, hogy már meg is van, minek örülhetnek a PC-sek a Ghost of Tsushima után.

Hirdetés

Egy hét sincs már hátra a PC-s Ghost of Tsushima Director's Cut május 16-ára ütemezett rajtjáig, így hamarosan újabb játékosok nézhetnek farkasszemet a címbéli szigetet és a szomszédos Ikit (mivel az Iki Island bővítmény sem marad ki a csomagból) lerohanó mongolokkal. Más átiratot viszont még nem jelentett be hivatalosan a Sony, ezért legfeljebb csak találgatni tudnánk a sorban következő játékot illetően, ha egy megbízható szivárogtató nem leplezte volna le a konzolgyártó tervét.

A Dealabs munkatársáról, a PlayStation Plus témában rendszerint hajszálpontosan jósoló billbil-kunról van szó, aki úgy tudja, hogy a Sony még május folyamán bejelenti PC-re is a God of War Ragnarököt, és még az év vége előtt ki is adja.

Hirdetés

Hosszabb ideje pletykálnak egy májusi bemutatóról, amivel a PlayStation beelőzné a konkurenciát, mivel mind az Xbox, mind a Nintendo júniusban teregeti csak ki a lapjait. Amennyiben tényleg sor kerül egy ilyen rendezvényre, az tökéletes alkalmat teremtene a PC-s God of War Ragnarök beharangozására is.

Természetesen a hivatalos megerősítésig javasolt pletykaként kezelni az imént olvasottakat, de a Sony egyre élénkebb érdeklődését látva a PC, mint platform iránt nem az a kérdés merül fel bennünk, hogy jön-e PC-re a Santa Monica Studios lehengerlő akció-kalandja, hanem az, hogy mikor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)