Hirdetés

Ez lehet az év egyik legjobb multis játéka

|

Igaz, nem lesz elképesztően kiélezett verseny most a piacon, de attól még könnyen lehet kiemelkedő a Splatoon 3.

Hirdetés

Bár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild leghamarabb 2023 tavaszán jelenhet meg, így sem lesz ez rossz év a Nintendo számára. A Switch-tulajok már elmerülhettek idén egy Pokémon játékban (Pokémon Legends Arceus), új kalandokra kísérhették a mindent felzabáló kis, rózsaszín gömböt a Kirby and the Forgotten Landben, válogatott sportokkal csábíthatták a családot a tévé elé a Nintendo Switch Sportsnak köszönhetően, focizhattak a Mario Strikers: Battle League-ben, vagy elmélyülhettek a Xenoblade Chronicles 3-ban, ami alsó hangon is 60 órányi szórakozást kínál. És még nem ért véget 2022.

A kiadó következő exkluzívja a Splatoon 3 lesz (még a Bayonetta 3 és az eladásokat az egekbe repítő Pokémon Scarlet és Violet előtt), amiről ma egy félórás előadás során meséltek új dolgokat.

Hirdetés

A bemutató számos friss infóval szolgált, embere válogatja, hogy ki melyiket találja a legérdekesebbnek, de az látszik, hogy a fejlesztők nem csak a Splatoon 2-t színezik át, még ha az élmény alapvetően ismerős is lesz azoknak, akik játszottak a sorozat korábbi részeivel.

Lesznek persze új fegyverek az eddigiek mellett (a Tri-Stinger egy íjszerű eszköz, ami nagy ívben fröcsköl, a Splatana Wiper pedig egy kard, aminek működése az ablaktörlőket idézi), köztük olyan speciális cuccok, amiket csata közben lehet megszerezni, továbbá vadonatúj pályák és részletes karaktertestreszabás is, de ennél izgalmasabb, hogy bekerül egy kártyás játék, a Tableturf Battle, amiben 150 lapból építhetünk paklit. Kezdésnek mindenki kap egy adag kártyát, de minél többet játszunk, annál nagyobb választékból húzhatunk majd. A lapokat különböző elrendezésben kell letennünk, de a játékmenet részletei még nem teljesen tiszták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A megjelenés előtt, egy Splatfest keretében mindenki ingyen kipróbálhatja majd a játékot augusztus 27-étől, és már nem két, hanem három csapat közül lehet eldönteni, melyikhez akarunk csapódni. A Salmon Run nevű hordamódban négyfős csapatok küzdhetnek ellenfelek hadaival.

A későbbiekben ingyenes és nagy méretű, fizetős DLC-k is érkeznek, legalább két évig számíthatunk új pályákra és egyéb tartalmakra. A Nintendo Direct előadást alább nézhetitek vissza, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)