Hirdetés

Ez lenne a Dying Light 2 hivatalos megjelenési dátuma?

|

Az egyik hazai viszonteladó tudni véli, egészen pontosan mikor érkezik a Dying Light 2. Ha igaz a hír, akkor alig pár hónap múlva már játszhatunk vele.

Hirdetés

Gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem láttunk eddig a Dying Light 2-ből, és noha a sanyarú sorsú projekt kapcsán az alkotók folyamatosan nyugalomra intenek mindenkit, az cseppet sem biztató jel, hogy nagyjából egy hónapja lelépett a játék vezető írója

Most viszont az egyik hazai viszonteladó arról posztolt a Facebookon, hogy kiderült a Dying Light 2 megjelenési dátuma, náluk pedig már elő is lehet rendelni a játékot. A PlatinumShop szerint tehát 2021. május 25-én érkezik a Dying Light 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Láttunk már sok fura dolgot, de az tényleg meglepő lenne, ha ennyivel a hivatalos start előtt még nem indult volna el semmiféle hivatalos kommunikáció.

Hirdetés

Aztán ki tudja, az is elképzelhető természetesen, hogy perceken belül befutnak a hivatalos sajtóközlemények, és május végén tényleg megkapjuk a Techland játékát. Mi örülnénk a legjobban, ha tényleg így lenne.

Az alapkiadás mellett egyébként a gyűjtői csomag is előrendelhető mindhárom megjelölt platform, ami pontosan úgy fest, mint a januárban felbukkant képen látható pakk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)