Hirdetés

Ez lenne a PlayStation Plus egyik júliusi ajándéka?

|

A hivatalos bejelentésre minden bizonnyal még várnunk kell, de egy jó tipp már most érkezett.

Hirdetés

Jelenleg még nem kötötte az orrunkra a Sony, hogy mely PS4-es és PS5-ös játékokra számíthatnak július folyamán a PlayStation Plus-előfizetők, de ez június 12-én még cseppet sem meglepő, általában csak a hó végén szokták leleplezni a következő hónap felhozatalát. 

Most mégis akadt valaki, aki elvileg tudni véli ha nem is az összes, de legalább az egyik júliusi PS Plus cím kilétét. Egy Deluxera nevezetű ResetEra-felhasználó szerint ugyanis az A Plague Tale: Innocence lesz az egyik júliusi ajándék játék.

Hirdetés

Az Asobo Studio által fejlesztett, a Focus Home Interactive gondozásában megjelent A Plague Tale: Innocence egy kifejezetten jó, hangulatos játék, melyben ötletes mechanikák segítségével kell terelgetnünk egy testvérpárt a tengerként hömpölygő patkányok áradatában - illetve épp, hogy azt elkerülve. 

Ráadásul elvileg nem is az eredeti, PS4-es verziót kapjuk meg, hanem egy új, PlayStation 5-ös kiadást. A dolog pikantériája épp az, hogy a next-gen A Plague Tale: Innocence-t a szivárogtatók szerint épp az Xbox vasárnapi bemutatóján fogják bejelenteni, és rögvest annak megjelenése napján ingyenesen elérhető lesz a Game Pass kínálatában is. 

Ha minden pletyka igaznak bizonyul, akkor tehát a Game Pass- és a PS Plus-előfizetőknek sem kell fizetniük a next-gen A Plague Tale: Innocence-ért. Első hallásra ez azért elég durva kombónak tűnik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)