Hirdetés

Ez lenne az új Wii U kontroller?

|

Csiripelt az egyik játékfejlesztő, s ezzel elronthatta a Nintendo E3-as meglepetését.

Hirdetés

Facebook, Twitter, Flickr, Tublr stb. A közösségi média egyszerre lehet áldás és átok. Nem kell hozzá más, mint egy túlzottan lelkes QA Tester a Traveller's Tales (LEGO játékok) háza tájáról, és máris megtörténik a baj.



Emberünk pár héttel az E3 előtt lelőtte a Nintendo egyik meglepetését azáltal, hogy feltöltött egy képet a Wii U némileg átdolgozott kontrolleréről. Bizonyára rászólt valaki fentről, hogy nem lesz ez így jó, hiszen a képnek már nyoma sincs, ám ahhoz nem sikerült időben eltávolítani, hogy futótűzként ne terjedjen el a szakportálokon.
Az első és legfontosabb különbség az eddig látott verzióhoz képest, hogy most már két analóg kar található rajta, a legfeljebb kitüremkedésnek csúfolható pöckök helyett, ami - mint azt már minden kontroller-használó tapasztalhatta - jelentős mértékben megkönnyíti és kényelmesebbé varázsolja a játékok irányítását. A Start és a Select gombok pedig a káva aljáról annak a jobboldalára kerültek át.



Természetesen az sem zárható ki, hogy csak a fejlesztőknek jár ilyen vezérlő, a pórnép pedig kénytelen lesz majd beérni azzal, amit először is láthattunk. Bárhogy is alakuljon, az E3 után már okosabbak leszünk, ha ugyanis az a Nintendo szándéka, hogy még ebben az évben piacra dobja következő nagykonzolját, akkor a show-ra már fix hardverrel rendelkező, kipróbálható készüléket kell kivinnie valódi játékokkal, nem pedig parasztvakításnak szánt techdemókkal és target renderekkel, mint tette azt egy évvel korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)