Hirdetés

Ez lesz a Sony válasza a Game Passra?

|

Egyes források szerint Spartacus kódnéven már készül az Xbox Game Pass vetélytársának szánt szolgáltatás, és már az árakról is pletykálnak.

Hirdetés

A Game Pass előfizetéses szolgáltatás egyértelműen az Xbox egyik legnagyobb üzleti sikere, amire azóta már más kiadók is elkezdtek követendő példaként tekinteni. Érdekes módon pont a cég nagy riválisa, a Sony volt az, akik sokáig ellenkeztek az üzleti modell adoptálásával szemben, viszont pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy Spartacus kódnéven már ők is elkezdték kidolgozni a nagyon hasonló előfizetéses szolgáltatásukat.

Most újabb információk derültek ki a titokzatos újításról és ha igazak a pletykák, akkor a Spartacus egy kicsit összetettebb árszabással dolgozik majd, mint a konkurencia, ugyanis kapásból többféle csomagot választhatunk majd.

Hirdetés

Az elmúlt napokban több forrás is arról nyilatkozott, hogy a Sony tervben lévő szolgáltatásának egészen pontosan háromféle sávja lesz majd: a 10 dolláros "Essential" tier gyakorlatilag a jelenlegi PS Plus megfelelőjeként kínálna fel néhány játékot havonta, a 13 dolláros "Extra" csomagban egy nagyobb adag játékhoz valamint a PS Now-hoz is hozzáférhetünk, a 16 dollárba kerülő "Premium" opcióval pedig elvileg klasszikusok széles választéka válik elérhetővé, valamint bizonyos játékokat vásárlás előtt kipróbálhatunk.

A jelentések azt is állítják, hogy a Sony az elkövetkező néhány hétben már szeretné elkezdeni a szolgáltatás tesztelését, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben akár már hivatalos bejelentésekre is számíthatunk majd és azon sem lepődnénk meg, ha idén valamikor már bemutatkozna a Spartacus.

Ti mit gondoltok? Felveheti a versenyt a Sony ezekkel az opciókkal vagy ez már kevés lesz ezen a ponton?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)