Hirdetés

Ez lett a Nintendo történetének legtöbb dislike-ot kapott videója

|

A Nintendo Online Expansion Pack 2 hét alatt több dislike-ot kapott, mint a Metroid Prime: Federation Force bejelentő videója 6 év alatt.

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy évi 50 dollárért vehetünk egy kiegészítő csomagot a Nintendo Online szolgáltatáshoz, ezzel pedig hozzáférhetünk 23 darabb Nintendo 64 és Sega Genesis játékhoz is az új Animal Crossing DLC mellett.

A játékmennyiség egy vitatható pontja a dolognak, de a minőség már kevésbé. Az emulált klasszikusok ugyanis sajnos borzalmasan futnak, és az irányítást sem sikerült normálisan megoldani a többségüknél.

Hirdetés

A Nintendo rajongóknak itt lett elegük: tömegesen nyomkodják a dislike gombot az Expansion Pack bemutató trailerénél. A hír írásának pillatában 137 ezer dislike van a videón, 17 ezer like mellett. Ennyire rossz arányt talán csak a Metroid Prime: Federation Force trailere produkált a maga 97 ezer dislike-jával.

Ugyan a számok nagyon szépen átadják a közönség véleményét az új ajánlat kapcsán, nem valószínű, hogy a Nintendo bármit is reagálni fog erre. A japán srácok remek játékokat tudnak összerakni, de ami szolgáltatásaikat illeti, pont olyan rugalmatlanok, mint 10 évvel ezelőtt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)