Hirdetés

Ez már egyáltalán nem vicces, ismét elhalasztották az év egyik legfélelmetesebb játékát

|

A kellemetlenségért viszont meglepetéssel kárpótolnak bennünket az Amnesia: The Bunker fejlesztői.

Hirdetés

Inkább késsen egy játék, mint hogy vállalhatatlanul jelenjen meg, és aztán patchek sokaságával kelljen többé-kevésbé használható állapotba hozni. Ám hiába gondolkodunk így, számos fejlesztő és kiadó bevállalja a blamázst, ami a túlságosan is korai premier törvényszerű velejárója. Elég csak a hónap elején debütált Redfallra gondolni.

Egy kis független csapat, mint a SOMA-t, valamint a Penumbra és Amnesia sorozatokat jegyző Frictional Games, nyilván nem engedhetne meg magának ilyesféle luxust, máskülönben nem tudná miből finanszírozni a soron következő projektjét. Emiatt inkább halaszt, ha kell, akkor újra és újra.

Hirdetés

Az első világháborúban játszódó Amnesia: The Bunker című túlélőhorror, amelyben egy vérszomjas szörny elől menekülő, útvesztőszerű bunkerben rekedt katona bőrébe bújunk, május 23-án kellett volna, hogy megjelenjen (előtte május 6. volt a céldátum), ám a stúdió újabb kényszerű halasztásról adott hírt. Ez alkalommal viszont nem az ilyenkor megszokott kifogással, vagyis a játék tökéletesítésével takarózott, hanem előre nem látott engedélyeztetési nehézségekre hivatkozott.

Az új időpont június 6. (ekkor rajtol a Diablo IV is), a késés miatt pedig kárpótlásként ingyenes demót kapunk, amit május 22-től próbálhatunk ki a Steamen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)