Hirdetés

Ez most a Steam legjobban várt játéka

|

A The Forest vérfagyasztó emlékei még élénken élnek a horror-rajongókban, akik tömegesen pakolják fel annak folytatását a kívánságlistáikra.

Hirdetés

A Sons of the Forest a 2014-es, nagy sikerű The Forest folytatása, amely az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb horrorja lett, és ezt részben kooperatív mivoltának és sandboxos megközelítésének köszönhette.

A Sons of the Forest minden jól bevált játékelemet továbbvisz egy nagyobb és izgalmasabb játékba, amit mostanra rengetegen raktak fel a kívánságlistájukra. Annyian várják már a folytatást, hogy az lekörözte még a Starfieldet is.

Hirdetés

A Sons of the Forest február 23-án fog megjelenni PC-re, de egyelőre csak félkészen, korai hozzáféréssel. A fejlesztők nem szerették volna tovább halogatni az indulást, de nem akarták azt sem véka alá rejteni, hogy egy befejezetlen termékről van szó. Ennek fényében az Endnight készen áll arra, hogy a hamarosan érkező játékot a rajongók visszajelzései alapján formálja.

A Sons of the Forest konzolos verzióinak megjelenési dátuma még kérdéses, de a lényeg, hogy valamikor PlayStation-ös és xboxos változatok is érkeznek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)