Hirdetés

Ez nem hírlapi kacsa: szárnyasok lövik egymást a Wargaming játékában

|

Gumikacsák és más tartalmak teszik emlékezetessé a bolondok napját a World of Warships játékosainak.

Hirdetés

Nem idegen a Wargaming csapataitól, hogy a gondjaikra bízott alkotásokat - játszódjanak bár azok földön, vízen, levegőben - időnként tematikus eseményekkel rázzák fel. Értelemszerűen tökéletes alkalom erre minden széles körben ismert ünnep, mint például a karácsony és a húsvét, de a jelek szerint április elseje, azaz a bolondok napja is belefér. Utóbbi a PC-s World of Warshipsen hagy átmenetileg nyomot, méghozzá a visszatérő Trouble in the Hot Tub esemény formájában, amelyben nem lengén öltözött streamerek szórakoztatják a nagyérdeműt, hanem csőrig felfegyverzett gumikacsák.

Hat kacsából választhatunk (két-két cirkálóról, rombolóról és csatahajóról beszélünk), amelyek egyedi stílusú arzenállal (torpedókkal, aknákkal és egyebekkel) esnek egymásnak egy napszemüveges, enyhén túlsúlyos macska figyelő tekintetétől kísérve. Stílszerűen maguk a parancsnokok is kacsák ebben a családbarát, 7v7-es Domination-jellegű játékmódban. A gumikacsák legelkötelezettebb rajongói pedig április 14-ig kedvezményes áron csaphatnak le a World of Warships - Quacken Unleashed! DLC-t és a Placid Plastic Duck Simulatort tartalmazó csomagra.

Hirdetés

Még a bolondok napja alkalmából sem szólhat azonban minden csak és kizárólag az ökörködésről, ezért komolyabb tartalomra is készülhetnek a rajongók: március 31-én korai hozzáférésben elérhetővé válik kilenc pánamerikai cirkáló (Tier II-estől Tier X-esig). Mivel a páncélzatuk jellemzően gyengébb, ugyanakkor jók az álcázó képességeik, kiválóan alkalmasak arra, hogy közepes vagy nagy távolságból, meglepetésszerűen csapjanak le az ellenségre. Ezzel párhuzamosan a Steamen április 13-áig ingyenes DLC-ként megszerezhető az Almirante Abreau Tier II-es prémium cirkáló.

Mindeközben pedig az Epic Games Store-on azt is megünnepli a Wargaming, hogy már két éve elérhető a World of Warships. Ennek részeként zsebelhetjük be a Starter Pack: Ishizuchi DLC-t, valamint gyűjthetünk achievementeket azzal a céllal, hogy végül akár 20 dollárral gazdagodjon a PlayPal számlánk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)