Hirdetés

Ez történik, amikor a Skyrim találkozik a Red Dead Redemptionnel

|

Vadnyugati kalandot varázsolt egy modder a Bethesda és a Rockstar sikerjátékaiból.

Hirdetés

Aligha szükséges bárkinek is bemutatnunk a The Elder Scrolls V: Skyrimet, a Bethesda patinás szerepjáték-sorozatának legutóbbi, nem online tagját, amelynek szinte már több kiadása létezik, mint amennyi az évei száma.

De elsősorban nem ezeken múlott, hogy máig releváns tudott maradni, hanem inkább a köré szerveződött modderközösségen, melynek tagjai nemcsak a fejlesztők által bent felejtett hibákat gyomlálták ki, hanem alkalmanként olyannyira átalakították a Skyrimet, hogy a végeredmény egy teljesen más játéknak is elmenne.

Hirdetés

Így tett az a jackfjdah1 néven futó Reddit-felhasználó is, aki a közösségi oldalra általa feltöltött rövid videóval bizonyította, hogy a Skyrim alapjaiból némi munkával Red Dead Redemption-szerű westernjátékot lehetne faragni, de felhozhatnánk példaként akár a méltatlanul elfeledett Gunt is.

A szűk másfél perces demonstrációban az ismétlőpuskával felfegyverzett karakter néhány íjásszal akaszt tengelyt, akik távolról nézve - miközben erősen hunyorgunk - akár indiánnak is elmennének, ám a tűzvarázslat hamar megtöri az illúziót. Kár érte. Mindenesetre így elsőre nem is rossz. Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)