Hirdetés

Ez volt a GSO 2014-ben

|

Nagyon szép eredményekkel búcsúztatjuk az évet, rátok emeljük majd poharunkat a végén. Emelkedő grafikon, csudálatos statisztikák.

Hirdetés

Természetesen tekinthető ez annak, hogy kiállunk a pusztába a mellünket verdesni, de mi inkább úgy érezzük, itt az ideje az év utolsó napján köszönetet mondani nektek azért, hogy mi lehetünk Magyarország legnagyobb online gamer magazinja, ti tesztek minket azzá. A számok márpedig makacs tények, lássuk, hogyan is szerepeltünk 2014-ben. Aztán lesz majd egy külön anyagunk arról is hamarosan, hogy mik voltak az elmúlt év legolvasottabb hírei, de erről majd később, Hype formájában.

Éves szinten elég pofás számokkal büszkélkedhetünk, a GSO csapata gondoskodott arról, hogy 2014-ben több mint 60%-os legyen az oldalletöltések számának növekedése az előző évhez mérten. Míg 2012-ben 19 millió, 2013-ban pedig 22 millió, 2014-ben már 36,4 milliós oldalletöltést hoztatok össze, és a két évvel korábbi 2,5 millióról 4,2 millióra ugrott az egyedi látogatók száma éves szinten. Elégedettek vagyunk-e?

Nagyon örülünk annak, hogy a GSO főoldalát is egyre többen keresitek fel, 2013-ban ezt csak 7,3 millió alkalommal tettétek meg, idén 10,5 milliószor gépelte be valaki azt, hogy www.gamestar.hu. Ezért is csak hálásak lehetünk nektek, ahogy a Facebook közösségnek is, amely idén már 77 ezresre nőtte ki magát, és laza 6,5 millió átkattintást jelentett nekünk ebben az évben.

És hogy mely városok a leggémsztárosabbak? Budapest, Nyíregyháza, Szeged, Debrecen, Pécs és Székesfehérvár lakosai, ti vagytok a legtöbben, akik egy hosszú nap után a GameStart választjátok, kellene egy nagy roadshow, hogy mindenkinek külön megköszönjük ott ezt. Egyre nagyobb a mobilos felhasználók tábora is, 2014-ben már látogatóink 20 százaléka telefonról olvasott minket, óriási mobil-pacsi mindenkinek ezért. Ja, és a látogatók 4,4 százaléka Internet Explorert használ, csak mondjuk. Semmi rosszindulat, csak mondjuk.

Szeretjük, amit csinálunk, szeretjük a csapatot, akivel csináljuk, de ezeket az eredményeket nektek köszönhetjük. Szuperek vagytok, hogy 2014-ben ekkorára duzzadt a GameStar család, mindent megteszünk, hogy jövőre még többen lehessünk. Legyen ehhez sok jó játék, kevesebb bug. Addig is igyunk együtt a boldog jövőre, ehhez pedig ivós játék is dukál: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)