Hirdetés

Ez volt a GSO 2015-ben

|

Reméltük a legjobbakat erre az évre, és nem csalódtunk, a GSO megint nagyot futott. Mutatjuk az idei eredményeket, és az egészségetekre emeljük most poharunkat.

Hirdetés

Számháborút játszunk most kicsit, mert imádjuk látni, hogy ez az év is nagyon sikeres volt a GameStar Online terén, és szeretnénk nektek ezt megköszönni, hiszen ti jelentitek számunkra ezt a sikert.

Próbáltam is keresni ide valami nagyon szép grafikát, amin van sok ember, meg felfele mutató grafikon (az mindig kell, ha a sikert prezentálja az ember, az adatok nem is fontosak, csak az emelkedést mutató ábra), egy ingatlanos blogon sikerült ráakadnom erre a gyöngyszemre, tökéletes vizuális prezentáció a siker ábrázolására. Tessék:

Ja, hogy azért beszéljünk a számokról is? A Google adatok szerint 2014-ben 36,4 milliós oldalletöltést hoztatok össze, ez idén 41,5 millióra ugrott, egy közel 14 százalékos emelkedést hozva, vagyis a GSO közössége bőszen kattint, amiért nagyon hálásak is vagyunk. Ezt a csodás számot egyébként 5,1 millió egyedi látogató hozta össze egy év alatt, ami kb. 25 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

Az elmúlt 12 hónapban 10,2 milliószor írtátok be a böngészőbe azt, hogy www.gamestar.hu, a Facebook követők száma pedig 77 ezerről 108 ezerre nőtt ezen időszak alatt. A legtöbbet GameStarozó városlakók Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Győrben és Miskolcon laknak, nagyon nagy pacsi jár nekik. Sokat emelkedett a mobilos olvasók száma is, pontosan 10%-ot (most már közel a látogatók harmada telefonról olvas minket).

Tavaly szóvá tettük, hogy az olvasók 4,4 százaléka Internet Explorert használ, ez a szám idén 2,39 százalékra zsugorodott, ha érdekel valakit.

Nagyon köszönjük nektek, hogy ennyien velünk vagytok, 2016-ban is várunk mindenkit túláradó szeretettel, játékhírrel, tesztekkel, érdekességekkel, agyzsibbasztó sztorikkal, szakmai anyagokkal, filmes, mozis cuccokkal, gamifikációs anyagokkal, videós mókákkal, és még rengeteg olyan témával, ami fontos, érdekes lehet számotokra. Nagyon boldog 2016-ot kívánunk mindenkinek és persze a megfelelő ünnepi hangulathoz "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)