Hirdetés

Ez volt a Twitch legnézettebb játéka 2021-ben

|

Új címeket keresnétek a Twitch toplistán? Nem nagyon fogtok találni.

Hirdetés

A StreamElements összerakta az éves nagy jelentését, amiben leközölték a fontosabb adatokat a világ legnagyobb streaming platformjaival kapcsolatban.

A Twitch még mindig tartja magát az élvonalban: a platform streamjeit több mint 24 milliárd órán át nézték világszerte, ami egyébként 45 százalékos növekedést jelent a 2020-as, 17 milliárdos adat óta. A legnagyobb növekedést a Facebook Gaming generálta, ami idén 5,3 milliárd órányi nézettségi időt tudhat magáénak a tavalyi 3,6-hoz képes.

Hirdetés

A Top 10 legnézettebb Twitch kategóriában egy darab új név sincs, de a New World becsúszott a #18 helyre, és ezzel az Amazon csodája vált a legnézettebb új játékká. Az Általános csevegés magasan vezet a maga 3,1 milliárd órányi nézettségi idejével, amit már-már egészen elképesztő módon a Grand Theft Auto V követ 2,1 milliárd órával.

Érdemes megjegyezni, hogy a Twitch nem tesz különbséget a GTA V és a GTA Online között. A nézettség java részét nyilván az utóbbi generálta, köszönhetően a szerepjátékos közösségeknek, és a számtalan tartalmi frissítésnek.

A legnézettebb streamer idén is xQc volt, akit 2021-ben 261 millió órán át néztek a rajongói. A legnézettebb női streamer egyébként Amouranth, de ezen meg sem lepődünk.

Ti melyik streamert követtétek idén? És melyik játékot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)