Hirdetés

Ezek a játékok jelennek meg PlayStation 5-re is az Xbox Series X prezentáción látottak közül

|

A csütörtöki Inside Xbox adásában megmutatott játékokból több is ellátogat majd PlayStation 5-re.

Hirdetés

Teljesen mindegy, hogy a zöldek, a kékek, a vörösek, vagy épp a sárgák(?) oldalán áll az ember az amúgy teljesen értelmetlen platformháborúban, azt mindenféle elfogultság nélkül ki tudjuk jelenteni, hogy a generációváltás küszöbén álló PlayStation-Xbox kettősből az utóbbi kommunikációja nyíltabb. Emiatt alakult úgy, hogy először az Xbox Series X konzollal összefüggésben láthattunk corss-gen és next-gen címeket, azaz olyan játékokat, amelyek még a mostani és az új gépekre is megjelennek, vagy már csak a következő generáció képviselőire.

Hirdetés

A legutóbbi Inside Xbox - ahogy azt a Microsoft már előre igyekezett tudatosítani az emberekben, részben sikertelenül - kimondottan a céggel partneri viszonyban álló kiadók és fejlesztők termékeinek egy kis hányadáról, szám szerint 13 játékról szólt. Némelyik létezéséről ráadásul már korábban is tudtunk, ám akadtak tényleges világpremierek is. És mivel nem belsős fejlesztésekről esett szó, joggal merülhetett fel a nézőkben, hogy a látottakból melyik az, amivel a rivális PlayStation 5-ön is játszhatnak majd.

Egyelőre csupán a következők PS5-ös változatait erősítették meg a kiadók és fejlesztők: Assassin's Creed Valhalla, Chorus, DiRT5, Madden NFL 21, Scarlet Nexus és Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. A lista természetesen még bővülhet, mert a Yakuza: Like a Dragon hiánya például meglepő lenne, ám a roppant ígéretes horror, a The Medium például átmenetileg biztosan elkerüli a Sony konzolját, sőt még az sem kizárható, hogy sosem jelenik meg rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)