Hirdetés

Ezek a játékok kerülnek be első nap a Game Passba 2023-ban

|

Akár PC-vel, Xbox Series X|S konzollal, vagy mindkettővel nyomulsz, mindegyik platformon lesz mivel játszanod idén, ha Game Pass-előfizető vagy.

Hirdetés

Ha az ár-érték arányt és a frissítések gyakoriságát nézzük, akkor a Game Pass egyértelműen a jelenlegi legkedvezőbb videojátékos szolgáltatás, ráadásul az új előfizetők egy 300 forintos próbahónappal kóstolhatnak bele a változatos kínálatba.

A csomaghoz járó Xbox Live Gold ajándékok ugyan nevetségesek, viszont bőven vannak olyan pozitívumok, amik ellensúlyozzák őket, mint például az EA Play kollekció integrációja, a Riot Games-előnyök, az exkluzív kedvezmények, vagy az, hogy mindennek köszönhetően olyan kísérleti alkotásokat valósíthatnak meg a fejlesztők, mint a Pentiment.

De a Game Pass legnagyobb erénye valószínűleg az, hogy minden olyan videojáték már a megjelenésekor bekerül, amelyet valamelyik belsős xboxos stúdió készített, beleértve a Bethesda - és talán hamarosan az Activision-Blizzard - csapatait is. Ezek azok, amik fixen felbukkannak már a megjelenésük napján a felhozatalban, de akadnak külsős projektek is, amikkel ugyanez a helyzet, gondoljunk csak a High on Life-ra.

2023-ban is számos újdonságnak örülhetnek majd az előfizetők, éppen ezért készítettünk egy összeállítást a legizgalmasabb, legkülönlegesebb alkotásokból, amik azonnal bekerülnek majd a szolgáltatásba, ahogy megérkeznek. 

Fontos! A lista nem tartalmaz minden egyes, a Game Pass szolgáltatásban idén elérhetővé váló játékot, ennél sokkal több lesz, beleértve azokat az eseteket is, amikor egy cím más platformra már megjelent, de Xboxra csak az év során fog, valamint amiket még be sem jelentettek.  

Hirdetés

Játékok, amiket már biztosan játszhatunk a megjelenésük napján a Game Passban:

Age of Mythology: Retold

Megjelenés: valamikor 2023-ban

Az Age of Empires visszatérésével elérkezett az idő, hogy egy másik klasszikus stratégiai játékot is feltámasszanak: a mitológiai mellékszál, az Age of Mythology Retold címmel éled újjá és kerül be a PC-s Game Passba, a készítők gyönyörű látványt és felfrissített játékmenetet ígérnek. Remélhetőleg megmaradnak a cheat kódok is, hiszen alig várjuk, hogy beírhassuk az Isis Hear My Plea-t és a többit.

Amnesia: The Bunker

Megjelenés: május 16-án

A Soma és a Penumbra fejlesztői folytatják egy közkedvelt szériájukat, az Amnesia: The Bunker során egy, az első világháborúban harcoló katona bőrébe bújhatunk, aki egy labirintusszerű, véletlenszerűen generált bunkerben látszólag egyedül bolyong, de egy szörny és a csapdák miatt életveszélyben van. Ezúttal fegyvert is használva kell túljárnunk a bestia eszén és megpróbálnunk túlélni a helyet.

Ara: History Untold

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A Civilization és a Humankind babérjaira törő, körökre osztott birodalomépítő játékban saját nemzetünket virágoztathatjuk fel a vezetőjükként, és tehetjük mindezt a történelmet a kedvünk szerint formálva. Izgalmas felfedezések, kulturális mérföldkövek, diplomácia és természetesen harc a riválisokkal: az Oxide Games (Ashes of the Singularity) szeretné a következő szintre emelni a műfajt.  

Ark 2

Megjelenés: valamikor 2023-ban

Tyrannosaurus rex hátán lovagló Vin Diesellel köszönt be az Ark 2 első kedvcsinálója, amely azonnal meggyőzte a még mindig népszerű túlélőjáték, az Ark: Survival Evolved rajongóit, hogy érdemes lesz odafigyelniük a folytatásra. A feladat továbbra is ugyanaz: dinoszauruszok között kell életben maradnunk, de mindezt látványosabban, részletesebben, több lehetőséggel tehetjük majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Atomic Heart

Megjelenés: február 21-én

A Mundfish BioShock-szerű, szovjet érát megidéző, robotos FPS-e az '50-es években játszódik, amikor egy félresikerült kísérlet folytán gyilkos gépek veszik át az uralmat egy titkos kutatóállomás felett. Az általunk irányított KGB-ügynök feladata egyértelmű: ki kell deríteni, mi áll a háttérben, ezt pedig hatásos atmoszféra és intenzív bossharcok kíséretében abszolválhatjuk.

Cocoon

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A videojátékos gyöngyszemeiről ismert Annapurna Interactive új mentoráltja ez a puzzle-kaland, amelyet a Limbo és az Inside egyik vezető fejlesztője készít. A Cocoonban egy világokon átívelő élményben lesz részünk, ehhez viszont el kell sajátítanunk a világ-ugrás módszerét, hogy megfejthessünk egy kozmikus rejtélyt. A logikai és ügyességi alkotások kedvelőit célozza meg.

Dungeons 4

Megjelenés: valamikor 2023-ban

Folytatást kap a legsikeresebb Dungeon Keeper-klón. A Gonosz ismét formát ölt, és egy sötételf varázslónő segítségével újfent káoszba akarja taszítani a fenti világot. Új lények, még nagyobb dungeonök, egy új ellenféltípus (törpék), valamint egy kooperatívan is játszható, 20 küldetést felölelő kampány vár ránk, és természetesen a humor sem maradhat ki a képletből.

Ereban: Shadow Legacy

Megjelenés: valamikor 2023-ban

Egy különleges látványvilágú, történetvezérelt, lopakodós platformer, amelyben egy elfeledett faj utolsó leszármazottját, Ayanát irányíthatjuk. Az ellenfelek kikerülése vagy megölése során misztikus árnyékerőket és speciális eszközöket is használhatunk, a cél pedig az, hogy felfedjük az igazságot a múltról, és kiderítsük, hogyan menthetjük meg a haldokló univerzumot.

Everspace 2

Megjelenés: PC-re április 6-án, konzolokra nyáron

A kedvelt első rész még a roguelike műfajban szerzett hírnevet, a folytatás azonban már egy nyílt világú, sztoriközpontú akció-szerepjáték lesz, amelyben kilenc különféle űrhajóval kalandozhatunk a világűrben, beleértve a lootolást, a bányászatot, a craftolást, a harcot és a fejtörők megoldását is. A készítők azt ígérik, hogy mintegy száz órába telik majd mindent felfedezni, szóval sokáig ki fog tartani.

Flintlock: The Siege of Dawn

Megjelenés: 2023 elején

Az Ashen fejlesztőinek újdonsága egy nyitott világú akció-szerepjáték, amelynek harcrendszerében keveredni fog a fegyveres küzdelem és a mágia, valamint egy MI-által vezérelt állati követőt is kapunk magunk mellé, hogy ezek - valamint egy általunk verbuvált, szakértőkből álló csapat - segítségével legyűrhessük az emberiséget fenyegető élőhalott hordákat és bosszút álljunk az isteneken. 

Forza Motorsport

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A már Xbox Series X|S-re tervezett versenyjátékot ray tracinggel megtámogatott 4K-s látvány, fejlettebb fizika és változatosabb körülmények (mint a dinamikus napszakváltozás) jellemzik. Több mint 500 elképesztő verdát hajthatunk majd, amelyek mindegyikén másképp gyűlik majd a kosz és a kopás, a karrier során pedig bütykölhetjük is őket, hogy realisztikus futamokon teszteljük az eredményt.

Hollow Knight: Silksong

Megjelenés: valamikor 2023-ban

A díjnyertes akció-kaland folytatásában új területeket fedezhetünk fel egy hatalmas, elátkozott birodalom képében, amelyet a selyem és a dal ural. A halálos vadászt, Hornetet irányítva új erőket ismerünk meg, bogarak és szörnyek armadájával küzdünk, továbbá ősi titkokra derítünk fényt, amik hősünk múltjához kötődnek. Az oldalnézet maradt, ahogyan a kihívást jelentő játékmenet is.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)