Hirdetés

Ezek a játékok már biztosan bekerülnek a Game Passbe januárban, viszont távozik egy meglepő cím

|

Még nem tért teljesen magához téli álmából a Microsoft előfizetős szolgáltatása, de már csordogálnak az első 2023-as címek.

Hirdetés

Kicsit elaludt az Xbox Game Pass és a PC Game Pass csapata, mert míg korábban jellemzően az adott hónap elején és közepén hozta nyilvánosságra hogy mely játékokkal és milyen ütemben bővül a szolgáltatás katalógusa, ez alkalommal felborult a megszokott rendszer. Először arról értesültük, hogy mely címek távoznak január 16-ával, majd pedig egyenként csöpögtették az újdonságokra vonatkozó információkat, és csak most derült ki, hogy miként is fest a hónap első kétharmada.

Az elmúlt napokban az előfizetők hozzáférést nyertek a Mortal Shell: Enhanced Editionhöz (PC-n, konzolon és felhőn keresztül), a Stranded Deephez (ugyancsak PC-n, konzolon és felhőn keresztül), valamint megnézhették, mennyi újdonságot hozott PC-re a Valheim: Mistlands Biome frissítése.

Hirdetés

Xbox Game Pass és PC Game Pass újdonságok

Január 19.

  • Persona 3 Portable - PC, konzol, felhő
  • Persona 4 Golden - PC, konzol, felhő

Január 20.

  • Monster Hunter Rise - PC, konzol, felhő

Azt se feledjük továbbá, hogy január 31-én érkezik az Age of Empires II: Definitive Edition konzolos kiadása Xbox One-ra, valamint Xbox Series X|S-re, továbbá azt sem zárhatjuk ki, hogy ha tényleg tart egy bemutatót még a hónap vége előtt a Microsoft, az kiváló alkalom lenne a kínálat további bővítésére.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Időközben viszont ötről hatra emelkedett a Game Passből kikerülő játékok száma, ugyanis mennie kell a We Happy Few-nak is, amit ugyan az Xbox Games Studioshoz tartozó Compulsion Games fejlesztett, ám a kiadást a Gearbox vállalta, és gyaníthatóan az utóbbi rendelkezik a jogokkal is. Január 16-áig tehát még szabadon nyúzhatjuk az alábbi címeket, ha pedig valamelyik nagyon megtetszett, akkor azt kedvezményes áron meg is vásárolhatjuk.

  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc - PC, konzol, felhő
  • Nobody Saves The World - PC, konzol, felhő
  • Pupperazzi - PC, konzol, felhő
  • The Anacrusis (Game Preview) - PC, konzol, felhő
  • We Happy Few - PC, konzol, felhő
  • Windjammers 2 - PC, konzol, felhő
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)