Hirdetés

Ezek a legjobb szoftverakciók a héten!

|

A Godeal24 kínálatában most is kiemelten olcsó a legális Windows 10 és Office 2016.

Hirdetés

Ezen a héten is kiemelkedő akciókkal vár mindenkit a Godeal24 Weekly Mega Sale, melynek keretében a munkához és tanuláshoz egyaránt hasznos szoftverekre csaphatsz le. Legális Windows, Office 2019 és Office 2016 programok is az eredeti ár töredékéért szerezhetők meg, de nem árt sietni: a készletek gyorsan fogynak.

Hirdetés

Az akciókat a jelzett kuponkódok beváltásával érvényesítheted, melyeket a kosárnál tudsz aktiválni. A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt.

50 vagy 62% a legfontosabb programokra!

50% kedvezmény - használd ezt a kuponkódot: EBW50

Office 2019 és 2016 csomag - 62% kedvezmény ezzel a kuponkóddal: EBW62

További 55%-os ajánlatok - váltsd be: EBW55

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)