Hirdetés

Ezek a PlayStation 5 appok lesznek elérhetőek megjelenéskor

|

A PlayStation 4-en már régóta elérhetőek olyan alkalmazások, mint a Netflix vagy a Spotify, de milyen felhozatalra számíthatunk a PlayStation 5-ön megjelenéskor?

Hirdetés

Valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy a legtöbben a legújabb, legizgalmasabb játékok miatt vesznek PlayStation konzolokat, viszont nem mehetünk el amellett sem, hogy a Sony gépei médiacenterként is kiválóan megállják a helyüket.

A PlayStation 4-en mostanra szép számmal elérhetőek a különféle streaming szolgáltatások natív alkalmazásai, de mi a helyzet az idén megjelenő PS5-ön? A napokban megjelent egy új blogbejegyzés a PlayStation hivatalos blogján, melyben a Sony részletezi, hogy milyen alkalmazások lesznek majd elérhetőek a PlayStation 5-ön a megjelenés napján.

Hirdetés

Elsőre ugyan nem lesz túl hosszú a lista, de azért a kötelezők megvannak: a Spotify, a Netflix, az Apple TV, a Disney+, a YouTube és a Twitch is megtalálhatóak lesznek majd.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a szintén népszerű HBO GO, Hulu vagy Amazon Prime Video platformok sosem lesznek elérhetőek, legfeljebb egy kicsit többet kell rájuk várni, valamint az sem lenne meglepő, ha idővel a kevésbé mainstream platformok is elérnének ide, mint az animés Crunchyroll vagy a horrorfilmekre szakosodó Shudder.

Ti melyik szolgáltatást fogjátok a legtöbbet használni a PS5-ön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)