Hirdetés

Ezek a régi pályák térhetnek vissza a Battlefield 2042-ben

|

A fejlesztők megerősítették, hogy klasszikus csatatereken harcolhatunk majd a játék egyik, egyelőre titokzatos módjában.

Hirdetés

Már csak néhány hónapot kell várnunk, hogy játszhassunk a Battlefield 2042-vel, viszont csak néhány napot, hogy még többet megtudjunk róla. A július 22-ére belőtt EA Play Live során az EA DICE és a Ripple Effect (korábban DICE LA) játéka is kiemelt szerephez jut, és várhatóan bemutatják az egyik, eddig még nem részletezett játékmódot.

Azt ugye tudjuk, hogy egyjátékos kampány nem lesz, ahogy azt is, hogy a battle royale műfaj képviselőinek sem kell aggódnia egy újabb konkurens miatt, de még sok a kérdés.

Hirdetés

A napokban Daniel Berlin design director elárulta, hogy a Ripple Effectnél készülő móddal a sorozat korábbi rajongóit szeretnék kiszolgálni, Christian Grass, a stúdió fejese pedig hozzátette, hogy részben klasszikus pályákat láthatunk majd viszont. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a módban több van ennél, a részleteket később (várhatóan 22-én) fogják elárulni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egy ismert szivárogtató, Tom Henderson eközben közzétett egy listát, melyen az értesülései szerint Battlehub módot viselő mód pályáinak egy része látható. Ez alapján a Battlefield 1942-től a Bad Company 2-ig mindenből átemelnek egy kicsit.

Izgatottan várjuk az újabb fejleményeket, jó lesz majd a vizuálisan felturbózott csataterekre visszatérni idén októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)