Hirdetés

Ezek a Sony címek érkeznek idén PC-re a legújabb pletyka szerint

|

Jöttment pletykáknak ritkán adunk hitelt, de ezúttal jó okunk van hinni a posztért felelős fórumozónak.

Hirdetés

A Sony az elmúlt években elkezdte PC-re hozni a régebbi PlayStation-játékait, ami nagyon jó hír a kék csapat konzoljai nélkül maradt játékrajongóknak. Sajnos a portolási folyamat hosszas, és a Sony sem akarja elsietni a többplatformos megjelenéseket, de az átállás kezdete óta minden évben kaptunk pár átiratot. Tavaly megjött ugyebár a The Last of Us Part 1, a Ratchet and Clank: Rift Apart és a Returnal.

De mi vár ránk idén?

Nos, egy 4chan-posztoló szerint 2024-ben fog befutni a The Last of Us Part II, a God of War Ragnarok, a Demon's Souls, a Gran Turismo 7 és a Ghost of Tsushima is. Ő nem említette, de mi tudjuk, hogy a Horizon Forbidden West is az idei felhozatalt erősíti.

Hirdetés

Nem szabad persze egyetlen pillanatig sem elfelejteni azt a tényt, hogy a 4chanre bárki posztolhat ellenőrzés nélkül, így eléggé rezeg a léc az állítás alatt, de vannak azért alapjai.

Az Nvidia oldaláról kiszivárgott 2021-es listán ugyanis bizony ott szerepelt a Demon's Souls, a Ghosts of Tsushima és a Gran Turismo 7 is. A Ragnarok és a The Last of Us Part II esetében nem meglepő, hogy azok nem voltak jelen egy 2021-es szivárgásban, de a lényeg, hogy már 3 éve is szó volt arról, hogy ezek a címek egyszer majd jönnek PC-re is.

Könnyen lehet, hogy idén lesz az az év, amikor a sokat emlegetett lista minden darabját kihúzhatjuk végre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)