Hirdetés

Ezek a világ legnépszerűbb játékai, a magyarok kedvence nem fért fel a dobogóra

|

2021-es keresési eredmények alapján született meg a toplista.

Hirdetés

Az Uswitch időről időre végez felméréseket, kutatásokat a játékipar vonatkozásában, 2020-ban például a világ legmegnyugtatóbb játékait szedték össze, most pedig a világ "legnépszerűbb" címeit listázták. Ehhez a tanulmányhoz a Google Ads Keywords Plannert hívták segítségül, egészen pontosan azt vizsgálták, mely játékcímekre kerestek rá a legtöbben 2021 folyamán. 

Külön kiemelték a magyarok kedvencét, a keresési találatok alapján hazánkban a Forza Horizon 5 a favorit, világszinten azonban "csak" az ötödik helyen van a Playground Games játéka.

Hirdetés

Az abszolút bajnok az Amazon új MMO-ja, a New World lett, ami összesen 48 országban végzett az első helyen. A második a Far Cry 6 lett 34 aranyéremmel, a dobogó harmadik fokára pedig a Halo Infinite jutott fel 28 aranyéremmel. Fontos megjegyezni, hogy az összehasonlítás egyáltalán nem arról szól, hogy mely játékok a "legjobbak", ezért kerülhetett be például a Battlefield 2042 is az első tíz helyezett közé.

Íme a teljes lista (a játékok neve mögött zárójelben az a szám található, ahány országban első lett a keresések szerint az adott cím):

  1. New World (48)
  2. Far Cry 6 (34)
  3. Halo Infinite (28)
  4. Resident Evil Village (26)
  5. Forza Horizon 5 (19)
  6. Battlefield 2042 (13)
  7. Call of Duty: Vanguard (5)
  8. Genshin Impact (3)
  9. Far Cry 6/Forza Horizon 5 (2)
  10. Back 4 Blood (2)

Ezen a világtérképen pedig országokra lebontva is megnézhetitek a végeredményeket (a kép kattintás után megnő):

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)