Hirdetés

Ezek az anyagok tényleg a FIFA 21-ből származnak?

|

Napvilágot látott több videó is az interneten, amelyeken elvileg az Electronic Arts újdonságát láthatjuk mozgás közben.

Hirdetés

Jó eséllyel nem volt túl nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy idén is újabb résszel bővül a FIFA sorozat, ami alapjait tekintve valószínűleg nem fog sokban különbözni majd elődjétől, de talán lesz néhány olyan új funkciója, amiért érdemes lehet megvásárolni. Azt már tudjuk, hogy milyen lesz a FIFA 21 borítója (spoiler: borzalmasan), és elvileg most már a játékmenetbe is belenézhetünk.

Hirdetés

Egy Twitter-oldalon több érdekes videó is megjelent, amelyeken állítólag a FIFA 21 játékmenetét láthatjuk. Az anyagokon elvileg a játék egy korai verziója tekinthető meg, tehát nagy valószínűséggel nem egy demóról van szó.

Elég gyenge minőségű videókról van szó, de azért a lényeg nagyjából jól kivehető, így például megnézhetjük, hogy fest Mohamed Salah virtuális mása.

A fentieken túl pedig kaptunk még egy képet is.

Az nem tiszta, hogy a Twitter-oldal által közzétett dolgok a FIFA 21 jelenlegi generációra vagy az új konzolokra érkező változatából származnak-e. Persze még az sem biztos, hogy valóban az EA új játékát láthatjuk a képen és a videókon, mivel ezek nem hivatalos forrásból származnak, így egyelőre óvatosan érdemes csak kezelni ezt az állítólagos szivárgást.

Szerintetek tényleg a FIFA 21 látható az anyagokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)