Hirdetés

Ezek az első PlayStation 4-en játszható PS2-es címek

|

Ha Grand Theft Auto rajongó vagy, akkor nagyon fogsz örülni az első nyolc PS2-es játéknak, melyek mától elérhetővé válnak a Sony jelenlegi generációs konzolján.

Hirdetés

Shuhei Yoshida az SCE Worldwide Studios elnöke leleplezte azt a nyolc játékot, melyekkel elstartol a PlayStation 4 új PS2 emulátora. Rögtön a kezdésnél három régebbi Grand Theft Auto cím is elérhető lesz!

Azt már korábban megtudtuk, hogy az emulátor csak digitális tartalmaknál működik, PS2-es lemezeinket nem fogja beolvasni a jelenlegi generációs Sony konzol. Éppen ezért a polcon sorakozó kedvenc játékaidat is meg kell újra vásárolnod, ha PS4-en akarod őket tolni. A szolgáltatás nyolc impozáns címmel kezd, ezek a következők:

Dark Cloud 
Grand Theft Auto 3 
Grand Theft Auto Vice City 
Grand Theft Auto San Andreas 
Rogue Galaxy 
The Mark of Kri 
Twisted Metal: Black
War of the Monsters 

További négy játék megkapta a "hamarosan érkezik" titulust:

Parappa The Rapper 2
Fantavision
Arc the Lad: Twilight of the Spirits
The King of Fighters 2000

A játékok nagy része 15 dolláros árcédulát kap. Azt már nektek kell eldöntenetek, hogy ennyiért megéri-e az egész móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)