Hirdetés

Ezek az ingyen játékok járnak az Xbox Live Gold előfizetőknek októberben

|

A Microsoft ismételten négy címet ad ajándékba, a Resident Evil és Castlevania rajongók is örülhetnek.

Hirdetés

Világmegváltó játékokra továbbra sem kell számítani a Games with Goldtól, arra ugyanis ott van a több száz címet magába foglaló Game Pass (amibe a legutóbbi frissítéssel bekerült a Phoenix Point és a Subnautica: Below Zero is), ugyanakkor minden hónapban tartogat olyan csemegéket és klasszikusokat az ajándékcsomag, amit örömmel húzunk be. A szeptemberi kínálatból még lecsaphattok 30-ig a Warhammer Chaosbane-re és a Samurai Shodown II-re, október 15-ig pedig a Mulaka nevű akció-kalandot rakhatjátok el későbbre, ne csússzatok le róluk. 

Hirdetés

Azonban mivel a hónap vége van, a Microsoft ismertette, hogy miket készül októberben ajándékba adni.

A Gold és Game Pass Ultimate előfizetők október 1. és 31. között az Aero című zenés akció-kalandot, október 16. és november 15. között a Hover névre keresztelt parkour játékot, október 1-től 15-ig a Castlevania: Harmony of Despairt, október 16. és 31. között pedig a Resident Evil Code: Veronica X-et kapják meg.

Előbbiek Xbox One-osok, utóbbiak Xbox 360-asok, de kifogástalanul futnak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox Series S-en és Series X-en is. 

Mit szóltok a mostani felhozatalhoz? Lecsaptok valamelyikre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)