Hirdetés

Ezek az ingyenes és fizetős tartalmak jönnek a Dying Light 2-be idén

|

A Techland közzétette a 2022 első felére tervezett bővítmények menetrendjét.

Hirdetés

Ha az első Dying Light példájából indulunk ki, akkor cseppet sem tűnik túlzónak a Techland vállalása, miszerint öt évig tervezi támogatni a Dying Light 2 Stay Humant a megjelenését követően. Ebbe nemcsak a szükségszerű hibajavítások és a felhasználók életét megkönnyítő kényelmi funkciók tartoznak bele, hanem részben ingyenes és részben fizetős tartalmak is.

A sok harc mellett meglepően sok szöveget kínáló belsőnézetes zombis akció-szerepjáték kiadását is saját kezűleg intéző lengyel cég tiszta lapokkal kíván játszani, ezért már most ismertette, hogy mire számíthatnak a vásárlók 2022 júniusáig. Példának okáért egy sztori-DLC-re is.

Hirdetés

De ne rohanjunk ennyire előre, kezdjük inkább azzal, hogy a bővítmények sorát a frakciók által inspirált ingyenes DLC-k nyitják, minden bizonnyal különféle öltözékeket kapunk. Ezt márciusban új kihívások követik, áprilisban pedig a mutálódott, fertőzött események (bármit is takarjanak). Május hava még több kihívást hoz, aztán júniusban betoppan a legizgalmasabb darab, a korábban már említett sztori-DLC.

Később jön majd egy második bővítmény, ami a narratíva szálait szövögeti tovább, és persze érkeznek még új fegyverek, ellenfelek, események és történetek, de ahogy a korábbiakról, úgy ezekről sem árult el részleteket a Techland.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Dying Light 2 Stay Human 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Series X|S-re. Eredetileg ugyanekkor debütált volna a switches kiadás is, ám a fejlesztők úgy látták, hogy ennek a változatnak több idő kell, ezért elhalasztották.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)