Hirdetés

Ezek az újítások teszik jobbá a FIFA 23-at

|

Az Electronic Arts kiadott egy videót, amiben bemutatja a FIFA 23 - jelenlegi generációs változatának - minden újítását.

Hirdetés

Sokan gondolják, hogy az EA Sports minden évben ugyanazt a játékot adja ki, csak a címében szereplő számot változtatja meg, de akik aktívan fifáznak, tudják, hogy ez nem igaz. Változások mindig vannak, az véleményes, hogy ezek mikor jelentenek fejlődést, és mikor visszalépést.

Az utolsó EA Sports-féle FIFA játékban is lesznek újítások, de ezek egy részét csak azok élvezhetik, akik a PC-s, PlayStation 5-ös, Xbox Series X|S-es vagy Google Stadiás változattal játszanak.

Hirdetés

Alább láthatjuk a HyperMotion 2.0 technológiát, a női csapatokat, cseleket, a támadást, védekezést és védést érintő változtatásokat, nem csak úgy, ahogy azok majd a játékban megjelennek, de úgy is ,ahogy többnyire csak a fejlesztők látják őket.

Elegendő szerintetek ennyi újítás, vagy többre vágynátok? Jöhet vajon a későbbiekben olyan focijáték, ami felülmúlja ezt, és a FIFA teljes támogatását élvezi? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)