Hirdetés

Ezek az Xbox Game Pass játékok érkeznek és távoznak májusban

|

Hamarosan jön a Red Dead Redemption 2 a Grand Theft Auto V helyére, de más izgalmakra is számíthatunk.

Hirdetés

Közel két héttel ezelőtt derült ki, hogy a Red Dead Redemption 2 bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, így bárki akár már 300 Ft-ért végigjátszhatja, ha tud 60 órát játékra szánni egy hónapban. Nehéz azzal vitatkozni, hogy ez mennyire megéri. Sajnos a Grand Theft Auto V-nek búcsút mondhatunk, de azt úgyis olyan áron osztogatják már, hogy nem okoz anyagi csődöt a megvásárlása.

Hirdetés

Holnap érkezik tehát az RDR2, vele együtt pedig a DayZ is befut az Xbox Game Pass konzolos felhozatalába. Ezeket május 14-én követi a Final Fantasy IX, valamint május 19-én a Fractured Minds. A PC-sek a Halo 2: Anniversary, az Endless Legend és  a Final Fantasy IX érkezésére számíthatnak, de csak az első esetében ismerjük a dátumot, ami május 12.

Sajnos május 15-én Xbox One-on a Black Desert, a Doom, a LEGO Ninjago Movie Video Game, a Mega Man Legacy Collection 2, a Metal Gear Survive, a The Banner Saga és a Wolfenstein II: The New Colossus játékoknak kell búcsút intenünk, míg PC-n az Imperator: Rome, a Rise of the Tomb Raider, a The Banner Saga, a West of Loathing és a Wolfenstein II: The New Colossus távozik a katalógusból. Addig mindegyiket 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az előfizetők.

Egyébként egész májusban dübörög az Game Pass Online Fesztivál, amit már csak azért is érdemes figyelemmel kísérni, mert Xbox Game Pass Ultimate kódokat is lehet zsákolni. Ma Csecse Attila és Viszkok Fruzsi játszanak az Overcookeddal, holnap pedig Mogács Dániel vág bele a Red Dead Redemption 2-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)