Hirdetés

Ezek az Xbox-klasszikusok érkezhetnek a mai platformokra

|

A listán szerepel az első és második Max Payne is.

Hirdetés

A játékosoknak fontos a visszafelé kompatibilitás, hogy régi kedvenceikkel az újabb konzolokon is nosztalgiázhassanak technikai problémák nélkül. Ezt a Microsoft is érzékelte, ezért az elmúlt évek során közel 500 Xbox 360-as és körülbelül 40, az eredeti Xboxra megjelent játékot tettek futtathatóvá Xbox One-on (és ezáltal az újgenerációs masinákon is).

Csakhogy egy időre leállt a portolás, ami egy szivárogtató októberi jelentése szerint a közelmúltban újraindult, és november 15-én, az Xbox 20. születésnapja alkalmából újabb örökzöld címek érkeznek majd One-ra és ezáltal Series S/X-re is. 

Hirdetés

Ezúttal egy másik szivárogtató, Bruno Costa számolt be róla, hogy titokban számos klasszikus került fel a régi Xbox-áruházba, ami valószínűleg arra utal, hogy bekerülnek a visszafelé kompatibilitási programba. Ezek között van a Max Payne 1-2, a Dead Or Alive 1-2-3, a Manhunt, az Oddworld: Munch's Oddysee, a Red Dead Revolver, a Star Wars: The Clone Wars és Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, valamint Thrillville: Off the Rails is. 

Ha lesz bejelentés ezekkel kapcsolatban november 15-én, akkor azonnal megírjuk majd, addig pedig írjátok le kommentben, hogy ti milyen régi játékoknak örülnétek még Xbox Series X|S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)