Hirdetés

Ezek érkeznek a Grand Theft Auto Online nyári frissítésével

|

Kooperatív küldetések, valamint vadonatúj járgányok is érkeznek hamarosan.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Rockstar Games még sokáig szeretne foglalkozni a GTA Online-nal, hiszen PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is kalandozhatunk majd pajtásainkkal együtt Los Santos városában. Ám ez nem azt jelenti, hogy a srácok a generációváltásig már nem is hoznak új tartalmakat, sőt éppen ellenkezőleg.

Hirdetés

A tervek szerint jövő héten, pontosabban augusztus 11-én élesedik a Grand Theft Auto Online nyári frissítése, ami jó néhány újdonsággal megörvendezteti a rajongókat. A Galaxy Super Yacht-tulajok például vadonatúj missziókra indulhatnak egyedül vagy akár három cimborájukkal karöltve, és várhatóan elég izgalmas kalandok elé néznek az önjelölt matrózok.

Jönnek még új Business Battle-ök, a The Diamond Casino & Resort pedig otthont ad majd néhány Adversary Mode-nak. Emellett egy tucatnyi vadonatúj verdával bővülnek a netes autókereskedések, kapunk friss versenyeket, ráadásként pedig még kisebb változtatásokat és hibajavításokat is pakol a Rockstar a már amúgy is tartalmas frissítésbe.

Ti szoktatok még játszani a GTA Online-nal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)