Hirdetés

Ezek lesznek a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenés utáni tartalmai

|

Ahogy arra számíthattunk az Activision legújabb lövöldéjében bőven akad majd tennivaló azután is, hogy kipörgettük a kampányt, most pedig ezekről kaptunk némi infót.

Hirdetés

Hamarosan a boltokba kerül a Call of Duty: Black Ops Cold War, mely visszarepíti az akcióra éhes közönséget a hidegháború színfalai közé. Noha a tavalyi Modern Warfare arra enged következtetni, hogy az Activision újabban megköveteli, hogy jó történettel rendelkezzenek a széria új részei, mind tudjuk, hogy a Call of Duty esetében mindig is a multiplayer élvezett prioritást. A frissen kiadott roadmap alapján kijelenthető, hogy nem fogunk hiányt szenvedni megjelenés utáni tartalmakban az online csatatéren.

Hirdetés

A tavalyi epizód visszahozott néhány ikonikus pályát a korábbi részekből, ez pedig nem lesz másként a Call of Duty: Black Ops Cold War esetében sem. Akik még emlékeznek az eredeti Black Ops Nuketown pályájára, azok örülhetnek, ugyanis ennek egy kipofozott változata visszaköszön majd Nuketown '84 néven. Az ikonikus térkép átdolgozása már hagyománynak számít.

Emellett a stúdió egy tweetben arró is hírt adott, hogy a játék első szezonjának indulásával egy új Zombies mód is napvilágot lát, nem is beszélve a korábbi részből átemelt 2v2 Gunfight-ról. Természetesen egy rakat új pályával, móddal, fegyverrel és jó pár ingyenes tartalommal jelentkezik majd a Season One.

A Call of Duty: Black Ops Cold War első szezonja december 10-én indul el, de a Nuketown '84 pályán már november 24-től egymásnak eshetünk. Az új rész debütálásával párhuzamosan a Warzone-ba is egy rakat friss tartalom érkezik, azonban ez nem azt jelenti, hogy a korábban megszerzett cuccainkról le kellene mondanunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)