Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation Plus júniusi ajándék játékai

|

Két újdonság is így debütál, az egyik két hónapig csak az előfizetők számára lesz elérhető.

Hirdetés

Aki tegnap felnézett a GameStar Online-ra, vagy elé sodorta a Facebook posztunkat a hírfolyam hömpölygő vize, annak nem fogunk nagy meglepetéssel szolgálni: valóban azok a játékok lettek ingyenesek, amikről az Areajugones írt. Mindenesetre megtudtuk, hogy pontosan mettől meddig húzhatjuk be őket.

Június 1-jén tehát három játékkal lehetnek gazdagabbak a PlayStation Plus-tulajok: a PlayStation 5-ös felhozatalból ezúttal az Operation: Tangót kaparinthatják meg, ami egy kooperatív kémes játék, melyben a játékosok folyamatos kommunikációján múlik a siker. Bár PS4-re is megjelenik, az előfizetők csak az újabb változatot szerezhetik be ingyen.

Hirdetés

PlayStation 4-re az űrben repkedős Star Wars: Squadrons, valamint a most megjelenő Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown jár, mely utóbbi június és július folyamán kizárólag PlayStation Plus előfizetéssel lesz elérhető, csak augusztus 2-án kerül ki a kínálatból.

Az Operation: Tango és a Squadrons július 5-éig fog maradni, úgyhogy van még időtök arra, hogy elvégezzétek a könyvtárhoz adáshoz szükséges két kattintást, de azért egyétek meg, amint lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)