Hirdetés

Ezek voltak 2020 legjobb játékai szerintetek

|

Idén is a ti voksaitok döntöttek a sorrendről, ahogy az utóbbi években minden alkalommal.

Hirdetés

Az év játéka

Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy a szokásos öt helyett kivételesen tíz jelöltet nevezünk meg, ám természetesen meghagytuk a lehetőséget, hogy olyan játékra szavazzatok, amelyiket nem találjátok a felsoroltak között. Nagyon sokan ki is használták ezt az opciót, emiatt csíphette meg a negyedik helyet a Cyberpunk 2077 a voksok 4,2 százalékával. Persze miután magabiztosan elhódította a legjobb szerepjáték címét, akár számíthattunk is volna hasonlóra. A mi nomináltjaink közül csupán az 5 százalékos Half-Life: Alyxnek sikerült elé kerülnie, valamint az akció-kaland kategóriában nagy meccset játszott két favoritnak, a The Last of Us Part II-nak és a Ghost of Tsushimának.

Hirdetés

Utóbbi derekasan küzdött, még a harcos útjáról is letért, ám mindhiába, azzal az érzelmi hullámvasúttal, aminek Ellie második kalandja tette ki a játékosokat, egyszerűen nem bírt. Így a Naugty Dog fennállása óta nem először büszkélkedhet azzal, hogy a GameStar olvasói mind közül épp e stúdió játékát tartották a legjobbnak.

Olyan eredmény született az egyes kategóriákban, mint ahogy vártátok? Netán egészen máshogy szavaztatok? Írjátok meg kommentben!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)