Hirdetés

Ezek voltak 2020 legolvasottabb cikkei a GameStar Online-on

|

Ismét összegyűjtöttük, mire kattintottatok nálunk a legtöbben; ezúttal is voltak nagy meglepetések.

Hirdetés

Természetesen sokkal boldogabbak lennénk, ha a tavalyi évben nem rúgott volna fel mindent egy vírus, nem vesztették volna el százezrek munkahelyüket, nem kellene maszkot hordanunk, szabadabban járhatnánk-kelhetnénk, de ha másnak nem is, annak örülhetünk, hogy több időnk maradt tartalomfogyasztásra, többet tudtunk játszani, filmeket és sorozatokat nézni, könyveket és netes cikkeket olvasni. Ez a GSO olvasottságán is meglátszott, 5 millió egyedi látogató összesen 46,5 millió oldalt nyitott meg; hálásak vagyunk nektek, hogy minket választottatok, reméljük, ezt a jó szokásotokat megtartjátok az idei évre is, igyekszünk tenni azért, hogy jól érezzétek magatokat itt. 

Hagyományos módon most is megnéztük a statisztikákat, és kigyűjtöttük, melyik volt az a 10 cikk, ami a legtöbb olvasót vonzotta. Ha az év elején tippeltünk volna témákra, keveset találtunk volna el - az első helyezettet például biztosan nem. 

Hirdetés

2020 legolvasottabb cikkei

10. 27 játékot ad ingyen a GOG, csak maradjunk otthon

Ha már ilyen nyomorult évünk volt, legalább annak örülhettünk, hogy mindenki próbált ajándékokkal javítani a kedvünkön és egyben arra bátorítani minket, hogy maradjunk otthon, ne segítsük elő a koronavírus terjedését, inkább játsszunk valamit. Az Epic Games Store hetente egyet, néha többet adott, a GOG pedig egyszerre tett elérhetővé 27 címet a kínálatából. A kedves gesztusért sokan hálásak voltak.

9. 116 évnyi börtönre ítéltek egy korábbi CS:GO-profit

Aimbot vagy wallhack használatáért még nem jár börtön, Shayene "ShAy" Victorio viszont nem játékokban csalt, hanem azzal, hogy gyanútlan vásárlókat húzott le 2013 és 2017 között működő online boltjában, állítólag nem szándékosan, csak adminisztrációs hiba miatt. Ez volt legalábbis a vád ellene, amiért 116 évnyi börtönre ítélték, de végül sikerült fellebbeznie, és egyébként is azt mondta, hogy a volt férje volt igazából a hibás, aki vállalta a felelősséget. Nem egyszerű az ügy, és a brazil igazságszolgáltatás sem.

8. Teljesen összeomlott egy videós, miután visszafordíthatatlanul tönkretett egy ritka Pokémon kártyát

Az, hogy emberek aprópénzért idiótaságokat csinálnak, nem egy új dolog, de az internet új lehetőséget nyitott meg. Szerencsére most nem sérült meg senki, legalábbis nem fizikailag: egy videós 50 dollárért bevállalta, hogy meghajlít egy csomagnyi Pokémon kártyát, csak hát ebben a csomagban pont volt egy olyan lap, ami ennek harmincszorosát érte. Szívás.

7. Nem nehéz kitalálni, mi volt 2020 legtöbbet letorrentezett sorozata

Mivel a Trónok harca véget ért, már nyilván nem láthatjuk a torrenttoplisták élén, de jönnek természetesen olyan szériák, amik átveszik a korábbiak helyét. 2020-ban például a The Mandalorian vitte a prímet, ami kizárólag az egyelőre csak néhány országban elérhető Disney+-on fut, de nagy sikert aratott az Amazon Prime Videós The Boys, és az HBO GO-s Westworld is. A top 10-et megtaláljátok a linken.

6. A fürdővizét áruló Belle Delphine visszatért, felrobbant az internet

A drága jó Belle Delphine a "simp-kultúra" királynője, aki pusztán azzal is sikeres volt, hogy cukin néz ki, és gyakorlatilag bármit tehetett, ezrek, ha nem milliók fizettek neki készséggel. Idén nagy éve volt: visszatért egy igen érdekes zenés videóval, aztán, elérve egy fontos pontot "karrierjében", megjelentette első felnőttfilmjét. Gratulálunk a sikeréhez.

5. Nem irigyeljük a fordítókat a Borat 2 teljes címe miatt

Némileg váratlanul esett be a Borat 2, vagy ahogy angolul hívták, Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan. Aztán végül ezt megváltoztatták arra, hogy Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, amivel a magyar fordítók inkább nem küzdöttek hiába, maradtak a Borat utólagos mozifilm címnél. Végülis így is elfogadható.

4. Kvíz: mennyire ismered a Vasember filmeket?

Eleve nagyon szeretitek a kvízeinket, amikből mi cserébe igyekszünk nektek minden hétvégére szállítani egyet, de a Vasember filmekhez kapcsolódó tudástesztet kiugróan sokan töltöttétek ki. A Marvel Filmes Univerzum első szuperhőse sokak kedvence, de mint kiderült, van, aki még nála is több olvasót késztetett tudása tesztelésére... és nem Pókember az.

3. Kvíz: mennyire ismered a Thor filmeket?

Thor filmekhez kapcsolódó tudástesztnek még többen álltatok neki. Bizonyára nem az asgardi szuperhős a Marvel legnépszerűbb karaktere, és nem is az ő főszereplésével készült filmek sikerültek a legjobban, de el tudjuk hinni, hogy a harmadik rész után sokat billent a mérleg a kalapácsos bosszúálló irányába.

2. Pokimane felnőtt tartalmakat villantott Twitchen, de ő mégsem kap bant

Elég nyilvánvaló, hogy azok az ultranépszerű streamerek, akiken a Twitch fennmaradása múlik, kivételezett helyzetben vannak, és ha kapnak is bant, többnyire nem kell félniük attól, hogy a tiltás végleges. Pokimane szerződésben áll a platformmal, részben talán ezért úszta meg következmények nélkül, hogy stream közben megnyitott egy felnőtteknek szóló oldalt. Érdekes ez a kettős mérce, de értjük az okait, és végülis még mindig jobb ez, mintha magát mutogatta volna.

1. Egy rajongó 100 napon át nyomta a One Punch Man edzésprogramot, a végeredmény bitang lett

Soha nem gondoltuk volna, hogy pont egy animén alapuló edzésprogram fogja a legtöbb olvasót vonzani, de a One Punch Man edzésprogram iránt annyian érdeklődtetek, hogy nem csak az év legolvasottabb anyaga lett, de minden idők harmadik legnépszerűbbike is. Hogy az edzés vagy az anime miatt kattintották-e ennyien, az jó kérdés, mindenesetre mi mindenkit szívesen látunk.

Volt olyan anyagunk, amit különösen szerettetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)