Hirdetés

Ezek voltak 2020 legrosszabb játékai a kritikusok pontszámai szerint

|

A Metacritic összesítette az évet, a leggyengébb játék 29 ponttal áll az utolsó helyen.

Hirdetés

Mi nem vagyunk a pontozás hívei, mert sokszor nagyon torz képet ad arról, milyen is egy játék valójában, és egyébként sem mindenki ugyanazon szempontok szerint pontoz - ezért is vezettük ki néhány éve. Ugyanakkor ha valami tényleg nagyon rossz, azt a Metacritic-átlag is jól jelzi. 

Sok újdonság már nem jön idén, így az oldal december 15-énél meghúzta a határt, és kiadta a 10 legkevesebb pontot kapott játék listáját. Vannak rajta olyanok, amikről valószínűleg nem is hallottatok, és olyanok is, amiktől többre számítottunk.

Hirdetés

A lista első helyén a Switchre megjelent Tiny Racer áll, ami egy 10 eurós versenyjáték, de annyira élvezhetetlen, hogy 9 értékelés után 29 pontos átlagot sikerült összehoznia. Ezt a XIII Remake Xbox One-os változata követi, ami a három közül a legrosszabb: 32 pontot kapott, míg a PC-s változat 34-et, a PS4-es pedig 39-et. A fejlesztők már a megjelenés napján elnézést kértek.

A negyedik helyen áll a Fast & Furious Crossroads PC-s változata. Már a trailerek láttán sem gondoltuk, hogy ez jobb lesz, mint bármilyen mobiljáték, de a minimumot sem sikerült megütnie, 34 pontot szerzett. Sajnos a 39-es átlaggal hatodik helyen végző Remothered: Broken Porcelain is félkészen jelent meg, de a sztorijával is akadtak gondok. A "legjobb rossz" a The Elder Scrolls: Blades switches változata, ez 42 pontot érdemelt, de a felhasználók 2.5-öt ítéltek meg neki a 10-ből.

Így néz ki a teljes lista:

  1. Tiny Racer (Switch) - 29 pont
  2. XIII Remake (Xbox One) - 32 pont
  3. Dawn of Fear (PS4) - 33 pont
  4. Fast & Furious Crossroads (PC) - 34 pont
  5. Arc of Alchemist (Switch) - 36 pont
  6. Remothered: Broken Porcelain (PC) - 39 pont
  7. Tamarin (PS4) - 40 pont
  8. Street Power Soccer (PS4) - 41 pont
  9. Gleamlight (Switch) - 42 pont
  10. The Elder Scrolls: Blades (Switch) - 42 pont
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)