Hirdetés

Ezek voltak 2021 legjobb játékai szerintetek

|

Most is, mint minden évben, az általatok leadott szavazatok határozták meg a sorrendet.

Hirdetés

Az év játéka

Tíz játékot neveztünk a legfontosabb díjra a szerkesztőség belső szavazásának eredményeként, de nem lett volna tisztességes, ha nem adunk teret az alternatív jelölteknek, emiatt lehetővé tettük, hogy mást is megnevezzetek a felsoroltakon kívül - épp úgy, ahogy a többi kategóriában. Azonban tekintettel arra, hogy egyikre sem érkezett elegendő voks, végül a mi nomináltjaink között dőlt el a sorrend. A Life is Strange: True Colorsnek nem sikerült megelőznie az Age of Empires IV-et, így az utolsó lett. A Halo Infinite-től pedig ezúttal csak a nyolcadik pozícióra futotta, kevéssel lemaradva a Far Cry 6-tól és a Ratchet & Clank: Rift Apart mögött.

Hirdetés

Mivel a Forza Horizon 5 is lefékezett az ötödik helyen és a Marvel's Guardians of the Galaxy is lemaradt a dobogóról, a Deathloop, a Resident Evil Village és az It Takes Two között dőlt el a küzdelem, méghozzá pont ebben a sorrendben. Időhurok ide, rémisztgetés oda, a GSO közönsége semmit sem szeretett 2021-ben annyira, mint a játékbabává változott házaspár kalandját.

Elégedettek vagytok az eredménnyel? Netán más játékoknak kellett volna a kategóriák élén végezniük? Írjátok meg kommentben!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)