Hirdetés

Ezek voltak a legjobb AAA-játékok idén a Metacritic szerint

|

A Microsoft nagyon jó évet zárt, de más kiadók izgalmas újdonságai is felkerültek a toplistára.

Hirdetés

Akár gyengének, akár erősnek ítéltétek meg az idei évet videojátékos fronton, az kétségtelen, hogy a kisebb költségvetésű alkotások mellett igazi nagyágyúkat is kaptunk idén, és remek remasterekből sem volt hiány.

Bár a pontszámok sokszor félrevezetőek lehetnek, a Metacritic oldala kifejezetten hasznos lehet az idei év kiemelkedő darabjainak felkutatására, az AAA-címek alábbi listája pedig szépen fel is vonultatja 2021 ütősebb megjelenéseit.

Hirdetés

A tíz legjobb pontszámmal rendelkező játék között találhatunk remake-et, folytatásokat, remastereket, és teljesen önálló, új IP-t is. Meglepő módon a dobogóra kizárólag a Microsoft égisze alatt megjelent kalandok kerültek fel, ráadásul az első három helyezett mindegyike egy már bizonyított franchise friss része.

Íme tehát a top 10-es lista, amit mindenképpen érdemes átböngészni, ha esetleg még idén vagy jövőre bepótolnátok a 2021-es játéktermés néhány izgalmas darabját. A játék neve mellett az elért pontszámot láthatjátok, a linkekre kattintva pedig a mi tesztünket olvashatjátok.

1. Forza Horizon 5 - 90
2. Psychonauts 2 - 90
3. Microsoft Flight Simulator - 90
4. Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - 90
5. Mass Effect Legendary Edition - 90
6. Final Fantasy VII Remake Intergrade - 89
7. Deathloop - 88
8. Ratchet & Clank: Rift Apart - 88
9. Monster Hunter Rise - 88
10. Ghost of Tsushima: Director's Cut - 88

Hányat próbáltatok ezekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)