Hirdetés

Ezek voltak a legnagyobb Twitch bakik

|

A streamelés mostanra már egy elég kiforrott iparággá fejlődött, de ez nem jelenti azt, hogy sosem fordulhatnak elő kisebb-nagyobb baklövések.

Hirdetés

Mindössze néhány év leforgása alatt a streamelés egyszerű hobbiból szakmává nőtte ki magát, ami egyre több embernek biztosítja a megélhetését. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy hibáktól mentessé vált volna az egész szakma.

Egyre többen vannak azok, akik számottevő gyakorlatot és szakértelmet halmoztak fel annak érdekében, hogy minél inkább profi műsort szolgáltassanak a közönségüknek, de még a legjobbakkal is megesik, hogy becsúszik valamilyen hiba, ami jó esetben csak vicces, de rosszabb esetben akár katasztrofális következményekkel is járhat.

Alább a legnagyobb vagy épp legmókásabb Twitch bakik közül gyűjtöttük össze a személyes kedvenceinket. Természetesen a lista szabadon bővíthető, sőt kifejezetten arra szeretnénk biztatni benneteket, hogy dobjátok be lent, a kommentek között a szerintetek legnagyobb Twitch felsüléseket!

Hirdetés

Snoop Dogg egy hétig lenémítva streamelt

A közismert rappert nem feltétlenül mondanánk vérprofinak a streaming világában, de ettől függetlenül mindenképpen megérdemel egy helyet a listán, mert zseniális, amit sikerült összehoznia néhány héttel ezelőtt. Snoop Dogg nemrég a Maddent szerette volna közvetíteni, ami alapvetően sikerült is, csak éppen valamiért nem volt hang, amit a rapper csak egy hét múlva vett észre, ugyanis nála a chatben kizárólag emojikkal lehet kommunikálni, így a közönségnek nem nagyon sikerült elmutogatni, hogy mi a probléma.

Kandyland egy mikróval csapta le a biztosítékot

Emma Carlsson gyakran szokott a való életében történő eseményeket streamelni, így eshetett meg, hogy egy mikró tesztelése közben sikerült lekapcsolni az áramot a lakásban, ami következésképpen a streamnek is véget vetett.

Carlsson egyszerűen annyit akart, megtudni, hogy a mikrótól villog-e a lámpa, de sikerült a mikró alá tennie a telefonját, ami ugye nem egy jó párosítás. A streamernek egyébként nem ez az első ügyetlen fogása, ugyanis korábban a konyháját is sikerült majdnem felgyújtania.

zilIanOP egyszer csak felállt a tolószékből

Angel Hamiltonról a rajongói sokáig úgy gondolták, hogy azért ül tolószékben, mert deréktól lefelé teljesen le van bénulva, de ez egy csapásra megváltozott, ugyanis Hamilton egyszer elfelejtette kikapcsolni a kameráját és a teljes közönsége szemtanúja lehetett annak, ahogy feláll a tolószékből.

Ugyan a streamer barátnője később azt állította, hogy barátja a fizioterápiának köszönhetően ismét tudta valamennyire használni a lábát, addigra már mindegy volt, mert a Twitch letiltotta a platformról.

xQc elfelejtette befizetni a villanyszámlát

Felix Lengyel, avagy xQc a Twitch egyik legnépszerűbb felhasználója, korábban e-sportolóként is igen nagy ismertségre tett szert, de attól, hogy valaki profi az Overwatch-ban, a házvezetésben még nem feltétlenül lesz az. Így történhetett meg, hogy egy stream közben egyszer azért szakadt meg hirtelen az adás, mert Felix elfelejtette befizetni a villanyszámlát, a szolgáltató pedig le is kapcsolta az áramot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ninja megküzd egy szendvics elkészítésével

Richard Tyler Blevins, vagyis Ninja pár évvel ezelőtt a világ legkeresettebb videojátékos személyisége lett, és bár ma már talán nem látjuk mindenhol az arcát, az kétségtelen, hogy továbbra is rendkívüli népszerűségnek örvend a Twitch-rajongók körében. Így történhetett meg az is, hogy Blevins vendégeskedett egy főzőműsorban, ahol egy gourmet szendvics elkészítését sikerült egy kicsit elügyetlenkedni.

Nyilván egy ilyen feladat sem egyszerű, ha háttal állva kell az utasításokat követni, de azért egy kicsit humoros, hogy még az olyan egyszerűbb lépések is gondot okoznak, mint egy kenyér felszeletelése.

Bármennyire is viccesek (vagy éppen szomorúak) a fenti példák, nagyon jól szemléltetik, hogy a hírességek is többnyire olyan egyszerű emberek, mint mi, márpedig tévedni nagyon is emberi dolog. Bizonyára rengeteg baki van még, amivel bővíteni lehetne ezt a listát, ha szerintetek valami lemaradt, feltétlenül írjátok meg nekünk a kommentekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)