Hirdetés

Ezek voltak a PlayStation 5 első évének legnépszerűbb játékai

|

Az exkluzívok mellett temérdek multiplatform cím is a listára került.

Hirdetés

Ma ünnepli első születésnapját a PlayStation 5, amiből sajnos továbbra sem bővelkednek a viszonteladók, de azért a Sony nem panaszkodhat az új konzol eddigi teljesítményére.

Habár sok exkluzív játék megjelenésére még várnunk kell, természetesen az elmúlt 12 hónapban is bőven volt mit pörgetni a masinán.

Hirdetés

A Sony tájékoztatása szerint a PlayStation 5 felhasználói 4,6 milliárd óránál is többet töltöttek el játékkal a konzolon annak megjelenése óta, és több mint 26 millió órányi tartalmat közvetítettek élőben. Kaptunk egy top 10-es listát is, amiről azt olvashatjuk le, hogy az első évben mely játékok voltak a legnépszerűbbek a platformon a velük eltöltött óraszám alapján.

Íme:

- Fortnite
- Call of Duty: Black Ops Cold War
- FIFA 21
- NBA 2K21
- Assassin's Creed Valhalla
- Destiny 2
- MLB The Show 21
- Marvel's Spider-Man: Miles Morales
- Demon's Souls
- NBA 2K22

Ahogy az látható, mindössze kettő PS-exkluzív kapott helyet a listán, ami nem is túl meglepő, hiszen az első év során kevés érdekes cím érkezett a Sony stúdióitól. Az már viszont érdekesebb, hogy az NBA 2K széria két felvonásának is sikerült ennyire a képernyők elé szegeznie a platform játékosait.

Ti hogyan értékelnétek a PlayStation 5 elmúlt 12 hónapját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)