Hirdetés

Ezeken a hibákon dolgoznak épp a Dying Light 2 fejlesztői

|

A Dying Light 2 technikai állapota még messze van a tökéletestől, de a Techland rengeteg különböző bug javítását hegeszti épp.

Hirdetés

Nyílt világú alkotás révén a Dying Light 2 egy nagy és összetett játék, és ahogy az ilyen projekteknél lenni szokott, a megjelenés napjára nem sikerült felderíteni és kijavítani minden programhibát - még úgy sem, hogy az első napra összehozott patch ezer bugnál is többet eliminált. A Techlandnél így folyik tovább a javítások készítése, ennek kapcsán pedig a szokásosnál részletesebb tájékoztatást adott a zombis játék mögött álló stúdió.

A rajongói kapcsolattartásért felelős csapat osztotta meg a játék hivatalos Twitter-fiókján, hogy milyen hibákon dolgoznak éppen. Ezeket pedig rendkívül részletesen felosztva jelezték azt is, hogy az egyes hibák melyik platformot érintik, illetve, hogy melyik hibajavítások lehetnek benne a Dying Light 2 következő verzióiban, és melyek azok, amikre egy kicsit többet kell várni.

Hirdetés

Így például mindhárom platformon javítása kerül majd több, a játék összeomlását eredményező bug, ahogy az a hiba is, aminek következtében az MI karakterek hullái megsokszorozódnak, ha kooperatív módban játszunk. Szintén az elsők között - és minden platformon - kiirtandó bugok listáján van az a hiba is, ami miatt néha nem tudunk eladni bizonyos tárgyakat a játékbeli kereskedőknek.

PC-specifikus, hogy a DLSS implementációján javítanak a Dying Light 2 alkotói, ahogy csak konzolokon történik meg, hogy a co-op módhoz csatlakozó társunk néha nem látja az egyes párbeszéd-opciókat. Emellett PlayStationön és Xboxon például javításra kerül hamarosan, hogy a streamer mód egy jogvédett dal lejátszását nem tiltja le, vagy éppen az, hogy egyes ellenfelek halhatatlanná válhatnak bizonyos helyzetekben.

A távolabbi jövőben pedig olyan fejlesztések készülnek a Techlandnél, mint további grafikai opciók minden platformon, a fő mentésünk mellé tartalékmentések készítésének lehetősége, vagy egy opció az angol szinkron választására akkor is, ha az adott játékos más szinkron nyelvterületén tartózkodik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A teljes hibalistát platformonként és érkezési időszak szerint lebontva a lenti Twitter-posztokban találhatjátok meg. Ami a patchek kiadásának idejét illeti, PC-n elméletileg "folyamatosan" jelenteti meg a kisebb-nagyobb javításokat a stúdió, míg a konzolok gyártóinak legkésőbb a jövő hét közepén adják le ellenőrzésre a következő tapaszt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)