Hirdetés

Ezeket a bejelentéseket hozta a Devolver Direct 2020

|

Folytatódott a Devolver Digital őrült konferencia-sztorija, ami azért nem vette el teljesen a rivaldafényt a kiadó játékaitól.

Hirdetés

Immár hagyománynak számít, hogy a Devolver Deigital hagyományos E3-as sajtókonferencia helyett a nagy kiadók előadásainak nem egy kisebb másolatát, hanem egy őrült paródiáját készíti el, ezzel elég szokatlan keretet adva játékaik bemutatóinak. Ez nem volt másképp idén sem, a saga legújabb felvonásában tovább bonyolódnak a különböző idősíkok, de vegyük inkább sorra, milyen játékokat vezettek fel a vicces jelenetek.

Hirdetés
  • A showt a Shadow Warrior 3 nyitotta, ami rögtön játékmenettel mutatkozott be.
  • Augusztus 4-én jelenik meg a Fall Guys.
  • Szintén már csak a megjelenési dátum hiányzott a Carrion kapcsán, ma ezt is megkaptuk.
  • Még idén megérkezik PC-re és Switchre az Olija menő pixelarttal és brutális akcióval.
  • Egy újabb gameplay trailer jött a Serious Sam 4-ből.
  • A bejelentés pillanatában megjelent a Devolverland Expo, ami gyakorlatilag a kiadó el nem készült E3-as standjának digitális változata játszható formában.

Az idei streamben egyébként a játékipar nevesebb alakjai is vendégszerepeltek, Shuhei Yoshida és Phil Spencer mellett az e-sportoló, Sonicfox is beugrott egy-egy gag erejéig. Az adást a lenti videóra kattintva tudjátok visszanézni.

Nektek mi jött be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)