Hirdetés

Ezeket a gépeket vonultatja fel a Star Wars: Squadrons

|

Egy friss posztból sok minden kiderült az EA következő Star Wars játékának főszereplőiről.

Hirdetés

Úgy tűnik, idén októberben egy igazán élvezetes, tartalmas Star Wars játékot hoz nekünk az Electronic Arts. A Star Wars: Squadronsban csak légi harcokat vívhatunk, de azokat az ígéretek szerint a lehető legmagasabb minőségben.

Hirdetés

Mint egy friss posztból kiderült, összesen nyolc űrrepülő áll majd rendelkezésünkre: az Új Köztársaság oldalán a T-65B X-szárnyú, a BTL-A4 Y-szárnyú, az RZ-1 A-szárnyú és az UT-60D U-szárnyú, a birodalomnál pedig a TIE fighter, a TIE bomber, a TIE interceptor és a TIE reaper. Mindegyik kínál valami egyedit, de ha az egyiket megtanuljuk kezelni, a többi is menni fog. Pajzzsal csak a négy köztársasági gép és a TIE reaper rendelkezik, a többi birodalmi nem, viszont ezek gyorsabbak, mozgékonyabbak, és erősebbek.

Az egyik legfontosabb játékelem az energiamenedzsment, azaz hogy az energiát mindig oda tereljük, ahova kell: a hajtóművekbe, a lézerekre vagy a pajzsokra. Ennek megfelelően gépünk gyorsabb lehet, fürgébben töltheti újra a lézereket vagy a védelmi rendszert.

Ha nagyon részletesen szeretnétek tudni, melyik gép mit kínál, a Squadrons hivatalos oldalán olvashattok többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)