Hirdetés

Ezeket a játékokat hozza el az Xbox a következő egy évben

|

Az Xbox bemutató most csak olyan címekre fókuszált, amelyek a következő 12 hónapban meg is jelennek (remélhetőleg), és nagyrészt a Game Pass kínálatát erősítik.

Hirdetés

A tegnap esti Microsoft Showcase több szempontból is izgalmas volt. A Blizzard és a Riot Games rajongóit is megszólították a zöldek, miközben olyan csodákat is bemutattak, mint a Redfall vagy a Starfield. Ezek mind jönnek Xboxra és PC-re, de ezeken felül is sűrű lesz a megjelenési naptár.

A show közepén a kiadó mutatott egy csinos infógrafikát az érkező 2022/2023-as újdonságaikról, és bár vannak furcsaságok, ránézésre egy tisztességes felhozatalt kaptunk.

A 2022-es része a listának azért egy kicsit ki van cicomázva. Olyan cuccok szerepelnek itt, mint az egyébként ingyenesen játszható Halo Infinite 3. szezonja, a Fallout 76 kiegészítője és a The Elder Scrolls Online: High Isle, melyek mind csak extra tartalmak már elérhető címekhez.

Hirdetés

A képen ráadásul felcseréltek pár dolgot a streamben látottakhoz képest: a Hello Neighbor 2 és a Lightyear Frontier helyére bekerült a Gotham Knights és a Call of Duty: Modern Warfare II.

A kozmetikázás ellenére is elmondható, hogy a Game Pass előfizetőknek nem lesz okuk panaszra. A fent látható rublikák jelentős részénél ott fityeg a "Game Pass" biléta, de például az Overwatch 2 vagy a Diablo IV esetében is van rá esély, hogy bekerülnek majd az előfizetéses kosárba, ha véglegessé válik a Blizzardos felvásárlás.

Ti melyik címet várjátok a legjobban ezek közül?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)